Zambet perfect!

FrumuseteLeave a Comment on Zambet perfect!

Zambet perfect!

Daca te preocupa ideea ca dintii tai nu sunt atat de albi pe cat ti-ai dori, citeste in continuare. Solutia se aflala cateva randuri departare!

Asa cum culoarea parului si a pielii difera de la un om la altul, la fel se intampla si cu nuanta dintilor. Dar, daca esti tentata de un tratament de albire a dintilor, produsele la indemana sunt din ce in ce mai performante si mai diverse. Doar ca, trebuie sa stii ca niciunul dintre ele nu este suta la suta inofensiv.

Gel cu peroxid

Tratamentul se poate realiza intr-un cabinet stomatologic sau la tine acasa si consta in aplicarea unui mulaj al dintilor in care se pune gelul pe baza de peroxid, intr-o anumita concentratie. Dupa albire, foloseste o pasta de dinti care are acelasi efect si evita apa de gura care contine alcool (alcoolul reduce efectul albirii!).

Albirea cu laser

Se face doar in unele cabinete stomatologice si presupune tot aplicarea unui gel pe baza de peroxid, dar de data asta se foloseste si laserul a carui lumina accelereaza procesul de albire. Partea buna este ca vei obtine imediat un zambet fermecator!

Fasiile pentru albit

Plasturii pentru albit functioneaza tot pe baza de peroxid. Se aplica pe dinti de doua ori pe zi, timp de o saptamana. Dar, dintii nu sunt perfect plati si e posibil ca plasturii sa nu ajunga in toate striatiile de pe suprafata dintilor. La fel si in spatiile dintre dinti.

Solutiile alternative

Multi specialisti recomanda in locul tratamentului pentru albit solutii alternative, precum o igiena foarte buna, periaje profesionale, sau, daca e nevoie, doar albirea dintilor care si-au schimbat in timp culoarea.

Vrei sa ai o gura superba?

Nimic mai simplu, pentru a imbunatati tonusul gurii tale, pronunta de 10 ori pe zi toata gama de vocale, cu gura larg deschisa. Exercitiul mobilizeaza toti muschii fetei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top