Bacteo Protect

Eliminarea parazitiilor intestinali – mai simpla cu Bacteo Protect

Parazitii intestinali sunt omniprezenti si din acest motiv putem trai cu ei fara sa ne dam seama. Aparitia lor se datoreaza mai multor cauze printre care si o alimentatie incorecta. Desi sunt omniprezenti ei creeaza o multime de probleme la nivelul intregului organism. Cu ajutorul tincturii Bacteo Protect, eliminarea acestor paraziti este mai simpla si mai eficienta.

Durerile la nivelul stomacului, indigestia, starea permanenta de rau, greata, varsaturi, diaree sau balonare sunt doar cateva dintre simptomele pe care parazitii sau viermii intestinali le provoaca. Se poate intampla ca aceste simptome sa fie vizibile toate odata sau simultan. In cazul in care acestea sunt prezente simultan este cert ca parazitii se afla in intestinele tale.

Bacteo Protect este o tinctura bazata pe ingrediente naturale precum fructele de Chimen, Cimbru, Pelin, Salcie, apa deionizata sau glicerina vegetala. Acestea, impreuna cu alte ingrediente tot naturale alcatuiesc un remediu naturist impotriva parazitiilor intestinali si formarii acestora.

Produsul se consuma de 3 ori pe zi, inainte de fiecare masa cu 30 de minute. Picaturile variaza de la 10 pana la 80 in functie de varsta pacientului. De la copii intre 2 si 4 ani, pana la adulti, Bacteo Protect se poate folosi in lupta cu parazitii intestinali.

Aparitia bacteriilor nocive in organism provoaca mai multe afectiuni si omniprezenta lor fac si mai dificila tratarea. Simptomele nu sunt intotdeauna un indiciu catre ele si in timpul in care nu descoperi de ce suferi, acestia isi fac mai mult loc in organism. Hranirea lor cu nutrientii din intestine duc la scaderea poftei de mancare si implicit la pierderea in greutate. Lupta cu acesti paraziti devine si mai grea daca greutatea ta corporala este la limita, putand in acest fel sa provoace anorexie.

COMANDA ACUM

Cu tinctura Bacteo Protect esti mai protejat impotriva parazitilor si viermilor intestinali si eliminarea lor se face pe cale naturala. Efectul maxim al tincturii se produce in momentul incheierii tratamentului, respectiv dupa 3 luni. In toate cele 3 luni, 14 zile se urmeaza cura si 14 zile se face pauza. Pentru a evita deshidratarea, consumul de lichide trebuie sporit in aceasta perioada.

Bacteo Protect actioneaza prin reducerea spasmelor abdominale, sustinerea fluxului de fluide digestive, protejarea confortului digestiv si mentinerea lui, ajuta tractul intestinal sa functioneze corect, sustine peristalitismul intestinelor si buna digestie.

Pe perioada tratamentului si nu numai va trebui sa iti ajustezi dieta alimentara si sa introduci alimente care contribuie la sanatatea corporala. Una dintre cauzele aparitiei parazitilor intestinali este consumul de carne mai cruda, asadar va trebui sa renunti la acest obicei alimentar. Mancarea foarte bine gatita elimina din riscul aparitiei acestor paraziti si a altor bacterii sau virusi.

Tinctura este un supliment alimentar si nu poti inlocui o dieta echilibrata cu acest produs. Alimentatia trebuie sa fie una corecta si variata. Datorita faptului ca Bacteo Protect este un produs bazat pe ingrediente naturale, acesta nu prezinta reactii adverse. Totusi, asigura-te ca nu esti alergic la niciuna dintre componentele tincturii.

Back To Top