5 pasi catre un bronz rezistent

FrumuseteLeave a Comment on 5 pasi catre un bronz rezistent

5 pasi catre un bronz rezistent

Sigur ti-ai dori ca bronzul obtinut cu mare grija sa dureze toata vara! Urmeaza sfaturile noastre si afla cum poti pastra acea stralucire sexy cat mai mult timp

Unul dintre accesoriile cele mai hot, pe care il obtii doar vara, este cu siguranta o piele bronzata frumos. E normal sa-ti doresti sa o ai asa tot anul! Cum obtii un bronz sanatos si durabil? Iti dezvaluim noi secretul! Dupa ce ti-ai luat masurile de protectie împotriva excesului de radiatii UV, încearca sa:

1. Te bronzezi treptat

Daca vrei sa te bronzezi într-o zi cat altii într-o saptamana, n-ai sa reusesti decat sa te alegi cu probleme ale pielii sau cu o insolatie! Bronzul capatat rapid este superficial si va disparea repede.

2. Folosesti lotiunea „after sun“. Dupa plaja, fa un dus cu apa calduta si aplica o lotiune „after sun” care are actiune calmanta si hidratanta. Bronzul va fi mai rezistent si mai stralucitor.

3. Mentii pielea hidratata

Foloseste zilnic gel de dus si spuma de baie hidratante, plus lapte de corp sau unt de corp. Sunt aliati de nadejde pe care poti conta în obtinerea unui bronz re-zistent. Sa nu te miri daca ti-a scapat prea mult produs si pielea l-a absorbit în totalitate! Soarele deshidrateaza si ai nevoie de o îngrijire speciala.

4. Aplici ulei de plaja

Numai cand pielea este bine bronzata. Altfel, risti sa te alegi cu arsuri ale pielii în locul bronzului intens la care visai!5 Eviti exfolierea. Nu folosi creme exfoliante de multe ori pe saptamana.Odata cu celulele moarte pleaca si bronzul… O data pe saptamana este suficient.

Melanina

Este substanta pigmentara care protejeaza pielea si ii da culoarea bronzata dupa expunerea la soare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top