Parere
|
dia22 |
Parere mea | Data postarii: 27-02-2007 6:43PM |
|
Fie ca avem sau nu incredere in horoscop trebuie sa recunoastem ca la baza si el e o stiinta. Totusi e placut sa iti citesti horoscopul dimineata la cafea si o tigare Mesaj modificat de Administrator pe 1.03.2007 Mesaj modificat de Administrator pe 1.03.2007 Mesaj modificat de Administrator pe 1.03.2007 |
||
|
Cartman |
Re: Parere | Data postarii: 28-02-2007 1:44PM |
|
Horoscopul este la fel de util si de real ca vorbele spuse la fumatul unui joint cu prietenii. Ideea ca modul in care se aliniaza stele/planete hotaraste daca eu astazi o sa ma impiedic pe strada si o sa cad cu fatza in baltoaca mi se pare absurda. Sau ca ziua in care m-am nascut are mai mult de-a face cu personalitatea mea decat are de-a face mediul in care am trait si anturajul pe care l-am avut. |
||
|
Vio27 |
Re: Parere | Data postarii: 10-10-2007 11:36AM |
| Bineinteles ca mediul in care ai crescut precum si alti factori cum ar fi educatia, anturajul samd sunt relevante pentru cel care esti acum. Asta nu inseamna ca zodiile (si mai ales ascendentul) nu au contribuit la personalitatea ta. | ||
|
Capshunica |
Re: Parere | Data postarii: 13-09-2008 8:06PM |
| hmm da dar nu toate horoscoapele sunt adevarate ... de exemplu mie numai unul mi se potriveste ... pe alte siteuri sau prin ziare si reviste nu mi se potrivesc.... si in al doilea rand ... sa va spun sincer... cumnata mea lucreaza la o revista de scandal ... cunoscuta pe piata si cand am intrebat-o de horoscop mi-a spus ca pe ala il face o femeie care nu are nicio treaba cu astrologia ... deci nu va alarmati cand cititi ceva rau in horoscop ... | ||
|
milida |
Re: Parere | Data postarii: 05-11-2008 12:05PM |
| Pana in prezent nimic din ce spun asa zisele astre nu mi s-a potrivit.Dupa horoscop incepand din 1990,pana in prezent trebuia sa am cele mai bune locuri de munca si sa devin multimiliardara.Situatia mea este exact invers decat cea prevazuta de astre si nici nu prevad vreo imbunatatire. | ||
Posteaza mesaj in aceasta discutie
Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.