benessere by centrofarm - stilul tau de viata
RegisterLogin
cauta
Forum
  • Vedete
  • Sanatate
  • Frumusete
  • Copilul-Tau
  • Sex-&-Planning
  • Cariera
  • Silueta-Ta
  • Tendinte
  • Psiho
  • Jumatatea-Ta
  • Destinatii
  • Reportaj
  • Culinar
  • Special
  • Test
  • Horoscop
  • Articolul-Lunii
  • Parinti
  • Editorial
Cauta
scapa de toxine, broccoli, sex, sanatate fier, dieta, sanatate, slabire, frumusete, portocala, dragoste, teste, papa, asa, de, din, roz
forum benessere

Forum Home > Frumusete

Ingrijirea tenului

Pagini:    1  2  +
dia22
Ingrijirea tenului  Data postarii:  27-02-2007 6:30PM
A venit frigul...din pacate...iar tenul meu saracul a inceput sa sufere. In unele parti se ingrasa, in altele se usuca pana la iritare. Rolling Eyes Nu mai stiu ce sa-i mai fac! Sa folosesc o crema pentr ten gras, uscat sau normal? Nu vreau sa am tenul in concordanta cu frigul de afara Confused

Mesaj modificat de Administrator pe 1.03.2007
antoanela
Re: Ingrijirea tenului  Data postarii:  20-09-2007 11:07AM
vine frigul! problemele legate de ten sunt normale, din cauza schimbarilor de temperatura si alti factori naturali care actioneaza de cele mai multe ori asupra tenului nostru
da, sunt multe lucruri interesante in articol
verde23
Re: Ingrijirea tenului  Data postarii:  04-10-2007 5:47PM
Fa-ti cate o masca macar de 3 ori pe saptamana, o masca naturala, de exemplu cu banana pisata.
Corina33
Re: Ingrijirea tenului  Data postarii:  06-03-2008 10:28AM
Imi poti da te rog mai multe detalii referitoare la masca de care spuneai.

O zi frumoasa!
janin_pui@yahoo.com
Re: Ingrijirea tenului  Data postarii:  12-03-2008 6:01PM
jtie cineva un tratament mai eficient in combaterea petelor lasate de acnee???...pt k am folosit atatea ..si nimic..Sad
Ofra
Re: Ingrijirea tenului  Data postarii:  24-03-2008 4:12PM
Dupa parerea mea tenul are nevoie de ingrijire zilnica chiar daca
esti sau nu fardat.
crysa
Re: Ingrijirea tenului  Data postarii:  28-10-2008 10:31AM
vreau sa ma ajute cineva daca poate....am puncte negre...si le-am strans....in urma acestei fapte mi-au ramas gaurele....cum pot sa scap cat de cat de ele??.... astept sfaturi de la oricine stie sa ma ajute
AndjinSan
Re: Ingrijirea tenului  Data postarii:  17-12-2008 8:10AM
Pentru ingrijirea tenului eu folosesc apa vie. Ma spal cu ea de 3-4 ori pe zi. Ea m-a ajutat sa scap si de acnee. Iti recomand si tie.
Mesaj modificat de Administrator pe 19.12.2008
dumitrita
Re: Ingrijirea tenului  Data postarii:  11-03-2009 4:10PM
pt ingrijirea tenului eu folosesc masca facuta din miere de albine si ma spal zilnic ci ceai de salvie si este foarte bun pentru puncte negre
clau_dyya
Re: Ingrijirea tenului  Data postarii:  27-04-2009 6:08PM
Buna ziua, ma numesc Claudia, am 25 de ani si de cateva luni am o problema cu tenul.Am folosit pana acuma cateva luni(apoximativ 3 luni) produsele de ingrijire a tenului de la Nivea.La inceput produsele erau ok, dar dupa ce le-am folosit mai bine de 6 luni pe fata au inceput sa imi apara roseata in obraji,am avut senzatia de piele care tine si mi se exfolea pilelea fetei, plus ca incepea sa ma usture fata dupa ce foloseam produsele.Produsele le foloseam corect si nu erau nicidecum expirateAm folosit produse pentru ten gras..Am incetat sa mai folosesc produsele Nivea, dar senzatia de piele care tine inca persista, si mai am cateva puncte mai rosii pe fata, nu stiu ce sa folosesc , ce m-ar ajuta, va rog sa imi dati un sfat!Zona T a fetei pielea luceste dar nu tot timpul, spre miezul zile, dimineata si seara imi simt intreaga fata uscata si am senzatia de piele care tine .Am si pori fetei destul de mari dupa parerea mea,si puncte negre in zona T.

Multumesc anticipat!

Posteaza mesaj in aceasta discutie

Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.

Pagini:    1  2  +
centrofarm
Aboneaza-te Feedburner Benessere  |   Termeni si conditii   |    |    Forum   |    Contact 

Copyright © 2007-2012 Centrofarm

Centrofarm   |   Revista Plafar  |   Plafar.net   |   Fitnesskit   |   Enetural  |   Produse Naturiste  |   Become a model  |   Nutri-City  |   Retete Culinare  |   Aparate auditive  |   Cariere Sanatatea copilului