benessere by centrofarm - stilul tau de viata
RegisterLogin
cauta
Forum
  • Vedete
  • Sanatate
  • Frumusete
  • Copilul-Tau
  • Sex-&-Planning
  • Cariera
  • Silueta-Ta
  • Tendinte
  • Psiho
  • Jumatatea-Ta
  • Destinatii
  • Reportaj
  • Culinar
  • Special
  • Test
  • Horoscop
  • Articolul-Lunii
  • Parinti
  • Editorial
Cauta
scapa de toxine, broccoli, sex, sanatate fier, dieta, sanatate, slabire, frumusete, portocala, dragoste, teste, papa, asa, de, din, roz
forum benessere

Forum Home > Copilul tau

Greutatea ideala

RamonaPaun
Greutatea ideala  Data postarii:  15-02-2012 8:57PM
Buna ziua!fetita mea are 4,315 kg,iar saptamana viitoare face 2 luni.vi se pare ok greutatea?la 1 o luna avea cam 3,900
marybya
Re: Greutatea ideala  Data postarii:  16-02-2012 2:31PM
stai linistita fetita mea are 2 ani si 3 luni si are 10 kg la fel ma framant si eu si nu stiu ce sa fac.
dr_ene
Re: Greutatea ideala  Data postarii:  25-02-2012 2:43PM
Draga Ramona, in primele patru luni de viata bebelusul creste in medie 750 grame pe luna. Ca aproape orice valoare in pediatrie, variatii pot exista, in limita larga a normalului. Greutatea de la o luna se situa intre percentila 25 si 50. Daca si la 2 luni, valoarea va fi in acelasi interval( aceasta insemnand intre 4400 si 4800 grame), atunci cresterea este considerata normala. Mai important decat valori izolate, este tendinta generala. O greutate, lungime si circumferinta craniana care urmeaza percentilele din graficul de crestere in mod corespunzator sunt considerate normale.

Multa sanatete micutei tale!

Posteaza mesaj in aceasta discutie

Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.

centrofarm
Aboneaza-te Feedburner Benessere  |   Termeni si conditii   |    |    Forum   |    Contact 

Copyright © 2007-2012 Centrofarm

Centrofarm   |   Revista Plafar  |   Plafar.net   |   Fitnesskit   |   Enetural  |   Produse Naturiste  |   Become a model  |   Nutri-City  |   Retete Culinare  |   Aparate auditive  |   Cariere Sanatatea copilului