benessere by centrofarm - stilul tau de viata
RegisterLogin
cauta
Forum
  • Vedete
  • Sanatate
  • Frumusete
  • Copilul-Tau
  • Sex-&-Planning
  • Cariera
  • Silueta-Ta
  • Tendinte
  • Psiho
  • Jumatatea-Ta
  • Destinatii
  • Reportaj
  • Culinar
  • Special
  • Test
  • Horoscop
  • Articolul-Lunii
  • Parinti
  • Editorial
Cauta
scapa de toxine, broccoli, sex, sanatate fier, dieta, sanatate, slabire, frumusete, portocala, dragoste, teste, papa, asa, de, din, roz
forum benessere

Forum Home > Copilul tau

Pata cutanata

mihaela.marin30
Pata cutanata  Data postarii:  28-01-2012 7:26PM
Buna seara!

Fetita mea are de la nastere o pata de culoare gri-bruna pe spate, deasupra funduletului. La baie devina parca si mai vizibila. La plecarea din maternitate nu mi s-a spus nimic despre ea... dar as dori sa stiu ce este si daca e nevoie sa fac ceva.

Va multumesc pentru sfat.
dr_ene
Re: Pata cutanata  Data postarii:  29-01-2012 10:27PM
Draga Mihaela,

Din descrierea ta, pare a fi vorba de "pata mongoloida". Aceasta apare de obicei in zona presacrata( deasupra funduletului), pe spate, pe coapse. Reprezinta o aglomerare de celule pigmentare ale pielii in zona respectiva. Apare mai frecvent la rasa neagra sau la persoanele mai brunete.

Nu este vorba de ceva patologic si nu presupune nici o interventie. In cele mai multe cazuri, dispare de la sine pana la varsta scolara.

Multa sanatate micutei tale!

Posteaza mesaj in aceasta discutie

Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.

centrofarm
Aboneaza-te Feedburner Benessere  |   Termeni si conditii   |    |    Forum   |    Contact 

Copyright © 2007-2012 Centrofarm

Centrofarm   |   Revista Plafar  |   Plafar.net   |   Fitnesskit   |   Enetural  |   Produse Naturiste  |   Become a model  |   Nutri-City  |   Retete Culinare  |   Aparate auditive  |   Cariere Sanatatea copilului