benessere by centrofarm - stilul tau de viata
RegisterLogin
cauta
Forum
  • Vedete
  • Sanatate
  • Frumusete
  • Copilul-Tau
  • Sex-&-Planning
  • Cariera
  • Silueta-Ta
  • Tendinte
  • Psiho
  • Jumatatea-Ta
  • Destinatii
  • Reportaj
  • Culinar
  • Special
  • Test
  • Horoscop
  • Articolul-Lunii
  • Parinti
  • Editorial
Cauta
scapa de toxine, broccoli, sex, sanatate fier, dieta, sanatate, slabire, frumusete, portocala, dragoste, teste, papa, asa, de, din, roz
forum benessere

Forum Home > Sanatate

Ginecologie

Claudia Mihaela
Ginecologie  Data postarii:  27-01-2012 10:39AM
In urma unui ecograf mi s-a spus ca am "uter marit,cu structura neomogena la nivelul peretului postero lateral drept care apare ingrosat,deplasand anterior cavitatea endometriala. Ovar stang cu foliculi normali,ovar drept hipoecogen de 30/17 mm fara imagini chistice" Puteti sa imi explicati va rog ce ar putea sa inseamne asta? Mentionez ca sunt cu 3-4 zile inainte de menstra. Initial am crezut ca e vorba de apendicita dupa durerile abdominale pe care le`am avut,dar se pare ca nu este apendicita. Astept un raspuns. Va multumesc!

Posteaza mesaj in aceasta discutie

Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.

centrofarm
Aboneaza-te Feedburner Benessere  |   Termeni si conditii   |    |    Forum   |    Contact 

Copyright © 2007-2012 Centrofarm

Centrofarm   |   Revista Plafar  |   Plafar.net   |   Fitnesskit   |   Enetural  |   Produse Naturiste  |   Become a model  |   Nutri-City  |   Retete Culinare  |   Aparate auditive  |   Cariere Sanatatea copilului