benessere by centrofarm - stilul tau de viata
RegisterLogin
cauta
Forum
  • Vedete
  • Sanatate
  • Frumusete
  • Copilul-Tau
  • Sex-&-Planning
  • Cariera
  • Silueta-Ta
  • Tendinte
  • Psiho
  • Jumatatea-Ta
  • Destinatii
  • Reportaj
  • Culinar
  • Special
  • Test
  • Horoscop
  • Articolul-Lunii
  • Parinti
  • Editorial
Cauta
scapa de toxine, broccoli, sex, sanatate fier, dieta, sanatate, slabire, frumusete, portocala, dragoste, teste, papa, asa, de, din, roz
forum benessere

Forum Home > Sex & Planning

Un sfat va rog!!!!!!!!

Nebunikaz
Un sfat va rog!!!!!!!!  Data postarii:  22-11-2011 1:05PM
Sunt o proaspata mamica si am o problema: sotul meu nu simte nevoia sa facem dragoste(tin sa precizez ca este un miracol ca avem un copil, pentru ca de cand ne-am casatorit facem dragoste 1 data pe luna sau la 2 luni, deci este exclusa cauza copilului)Am incercat toate metodele posibile si imposibile.el spune mereu ca este obosit si stresat de la munca si nu este din cauza mea.Astept sfaturile voastre.Ma este cineva in situatia mea???Simt cum ma indepartez de el pe zi ce trece H_E_L_P!!!!!!!!!!!
Dr Gradinaru Dragos - RM
Re: Un sfat va rog!!!!!!!!  Data postarii:  24-11-2011 8:36AM
o consiliere la un psiholog cred ca v-ar ajuta!

Posteaza mesaj in aceasta discutie

Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.

centrofarm
Aboneaza-te Feedburner Benessere  |   Termeni si conditii   |    |    Forum   |    Contact 

Copyright © 2007-2012 Centrofarm

Centrofarm   |   Revista Plafar  |   Plafar.net   |   Fitnesskit   |   Enetural  |   Produse Naturiste  |   Become a model  |   Nutri-City  |   Retete Culinare  |   Aparate auditive  |   Cariere Sanatatea copilului