cistita la barbati
|
paracetamol |
cistita la barbati | Data postarii: 23-10-2011 5:21PM |
|
buna seara acum 7 zile am observat in urina pete se singe. inca 3 zile , la sfarsitul fiecarei urinarii eliminam o parte puroioasa. scuzati termenii, nush cum ar trebui sa ma exprim. in a patra zi am fost la doctorul urolog si mi-a zis sa ca am cistita. durerile au aparut in ziua 4, inainte de vizita la doctor. au disparut si problemele cu puroiul din singe, dar in schimb mi s-a umflat un testicul si ma doare in mers f tare. din ziua 5 am inceput tratamentul cu ciprinol, dar nu simt nimic dupa 3 zile, precizez ca am facut febra in toate aceste zile, si continui sa fac si in continuare. e posibil sa am altceva?? se recomanda cumva repaus total pina la vindecare?? am aceleasi dureri ca acum 3 zile, de cind iau antibioticul. si febra... multumesc mult! florin |
||
|
dr.catalina.puscasu |
Re: cistita la barbati | Data postarii: 24-10-2011 2:58PM |
| Draga Florin, in primul rand trebuie sa consultati din nou un medic urolog. Hipertrofia unui testicol poate avea mai multe cauze , de aceea este necesar un examen medical al zonei testiculare, eventual o ecografie testiculara pentru a pune diagnosticul corect . Hematuria (prezenta sangelui in urina) poate fi cauzata de cistita , dar avand in vedere ca ati urmat deja un tratament cu antibiotic 3 zile si starea febrila persista ar trebui facuta o reevaluare si schimbat antibioticul, precum si depistata cauza aparitiei hipertrofiei testiculare. | ||
Posteaza mesaj in aceasta discutie
Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.