benessere by centrofarm - stilul tau de viata
RegisterLogin
cauta
Forum
  • Vedete
  • Sanatate
  • Frumusete
  • Copilul-Tau
  • Sex-&-Planning
  • Cariera
  • Silueta-Ta
  • Tendinte
  • Psiho
  • Jumatatea-Ta
  • Destinatii
  • Reportaj
  • Culinar
  • Special
  • Test
  • Horoscop
  • Articolul-Lunii
  • Parinti
  • Editorial
Cauta
scapa de toxine, broccoli, sex, sanatate fier, dieta, sanatate, slabire, frumusete, portocala, dragoste, teste, papa, asa, de, din, roz
forum benessere

Forum Home > Sanatate

cistita la barbati

paracetamol
cistita la barbati  Data postarii:  23-10-2011 5:21PM
buna seara

acum 7 zile am observat in urina pete se singe. inca 3 zile , la sfarsitul fiecarei urinarii eliminam o parte puroioasa. scuzati termenii, nush cum ar trebui sa ma exprim. in a patra zi am fost la doctorul urolog si mi-a zis sa ca am cistita. durerile au aparut in ziua 4, inainte de vizita la doctor. au disparut si problemele cu puroiul din singe, dar in schimb mi s-a umflat un testicul si ma doare in mers f tare.
din ziua 5 am inceput tratamentul cu ciprinol, dar nu simt nimic dupa 3 zile, precizez ca am facut febra in toate aceste zile, si continui sa fac si in continuare. e posibil sa am altceva?? se recomanda cumva repaus total pina la vindecare?? am aceleasi dureri ca acum 3 zile, de cind iau antibioticul. si febra... multumesc mult! florin
dr.catalina.puscasu
Re: cistita la barbati  Data postarii:  24-10-2011 2:58PM
Draga Florin, in primul rand trebuie sa consultati din nou un medic urolog. Hipertrofia unui testicol poate avea mai multe cauze , de aceea este necesar un examen medical al zonei testiculare, eventual o ecografie testiculara pentru a pune diagnosticul corect . Hematuria (prezenta sangelui in urina) poate fi cauzata de cistita , dar avand in vedere ca ati urmat deja un tratament cu antibiotic 3 zile si starea febrila persista ar trebui facuta o reevaluare si schimbat antibioticul, precum si depistata cauza aparitiei hipertrofiei testiculare.

Posteaza mesaj in aceasta discutie

Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.

centrofarm
Aboneaza-te Feedburner Benessere  |   Termeni si conditii   |    |    Forum   |    Contact 

Copyright © 2007-2012 Centrofarm

Centrofarm   |   Revista Plafar  |   Plafar.net   |   Fitnesskit   |   Enetural  |   Produse Naturiste  |   Become a model  |   Nutri-City  |   Retete Culinare  |   Aparate auditive  |   Cariere Sanatatea copilului