Prurit de sarcina
|
Oana .J |
Prurit de sarcina | Data postarii: 25-09-2011 8:20AM |
|
Buna ziua, Din pacate am fost diagnosticata cu prurit de sarcina. Sunt in saptamana 34 si am deja o luna jumatate de cand ma confrunt cu aceasta problema. Atat Dr ginecolog cat si medicul dermatolog nu au gasit un tratament care sa ma ajute. Mancarimile sunt insuportabile. Ma simt in pragul depresiei si nu stiu ce medicamente sa mai incerc. Mi s-a prescris Elocom sau Betametazona (Betaderm) pentru tratamentul local si Diazpam pentru a incerca sa dorm in tipul noptii. Am incercat cu creme pentru ten atopic, sapun special din farmacie , crema de galbenele cu propolis, ceai de papadie, mixtura mentolata, .... am ajuns la compresie cu gheata..... nu mai stiu ce sa fac. Va rog sa ma ajutai cu un sfat sau o crema sau orice ajuta (chiar daca nu se gaseste in romania). Nu imi doresc decat sa reusesc sa duc sarcina la capat! |
||
|
NEACSU |
Re: Prurit de sarcina | Data postarii: 26-09-2011 1:33PM |
| draga oana cu o situatie asemanatoare m-am confruntat si eu ,dar am gasit solutia o crema cumparata din spania ce se chiama GINE-CANESTEN,AM FOLOSITA CU INCREDERA SI MA-M VINDECAT MAI INCEARCA SI CEAIUL DE MUSATEL SAU GALBENELE.DC REUSESTI DAMI SI MIE UN SEMN TE PUP MULTA SANATATE | ||
Posteaza mesaj in aceasta discutie
Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.