benessere by centrofarm - stilul tau de viata
RegisterLogin
cauta
Forum
  • Vedete
  • Sanatate
  • Frumusete
  • Copilul-Tau
  • Sex-&-Planning
  • Cariera
  • Silueta-Ta
  • Tendinte
  • Psiho
  • Jumatatea-Ta
  • Destinatii
  • Reportaj
  • Culinar
  • Special
  • Test
  • Horoscop
  • Articolul-Lunii
  • Parinti
  • Editorial
Cauta
scapa de toxine, broccoli, sex, sanatate fier, dieta, sanatate, slabire, frumusete, portocala, dragoste, teste, papa, asa, de, din, roz
forum benessere

Forum Home > Sanatate

ciclul pe perioada indelungata

NEACSU
ciclul pe perioada indelungata  Data postarii:  22-09-2011 7:58PM
buna seara.apelez cu disperare la dvs ,poate ma ajutati si pe mine cu un raspuns concret cel putin sa ma linistesc.PE DATA DE 5 SEPTEMBRIE MI-A VENIT CICLUL MAI DEVREME CU 6 ZILE FATA DE LUNA TRECUTA,MA TINUT 4 ZILE ,IAR DUPA ACEIA SA OPRIT CITEVA ZILE ADICA 3 ZILE SI DUPA ACEIA MI-A VENIT O SCURGERE MARO .PINA IN PREZENT ADICA 22 09 2011 TOT ASA CONTINU IAR ACUM AM OBSERVAT CA IMI VINE PUTIN SPRE ROSU,AM FOST LA MEDIC SI MI-A FACUT PROGRAMARE PTR 14 OCTOMBRIE NU MAI POT SA ASTEPT AM SI DURERI NUSTIU CE SA FAC.EU NU SUNT IN TARA AICI E MAI GREU SA REZOLVI O PROBLEMA URGENTA.VA ROG DACA IMI PUTETI DA VRE-UN SFAT ,DACA ESTE CEVA GRAV SAU DACA SUNT INSARCINATA .VA MULTUMESC SI ASTEPT CU DISPERARE

Posteaza mesaj in aceasta discutie

Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.

centrofarm
Aboneaza-te Feedburner Benessere  |   Termeni si conditii   |    |    Forum   |    Contact 

Copyright © 2007-2012 Centrofarm

Centrofarm   |   Revista Plafar  |   Plafar.net   |   Fitnesskit   |   Enetural  |   Produse Naturiste  |   Become a model  |   Nutri-City  |   Retete Culinare  |   Aparate auditive  |   Cariere Sanatatea copilului