benessere by centrofarm - stilul tau de viata
RegisterLogin
cauta
Forum
  • Vedete
  • Sanatate
  • Frumusete
  • Copilul-Tau
  • Sex-&-Planning
  • Cariera
  • Silueta-Ta
  • Tendinte
  • Psiho
  • Jumatatea-Ta
  • Destinatii
  • Reportaj
  • Culinar
  • Special
  • Test
  • Horoscop
  • Articolul-Lunii
  • Parinti
  • Editorial
Cauta
scapa de toxine, broccoli, sex, sanatate fier, dieta, sanatate, slabire, frumusete, portocala, dragoste, teste, papa, asa, de, din, roz
forum benessere

Forum Home > Sanatate

hernia ombilicala

diana13ss@yahoo.com
hernia ombilicala  Data postarii:  31-08-2011 5:24AM
daca am avut hernie ombilicala la varsta de 13 ani mai pot avea la varsta de 22, 23 hernie ombilicala?
la varsta de 13 ani nu suportam sa ma ating in zona buricului, iar dupa operatie nu am mai avut probleme...acum insa a aparut acea stare si nu suport sa ating zona buricului. poate fi iar vorba de hernie ombilicala?
dr.catalina.puscasu
Re: hernia ombilicala  Data postarii:  05-09-2011 8:22AM
draga diana (diana13ss@yahoo.com) ,
este posibil sa ai din nou hernie ombilicala, dar pentru a pune un diagnostic corect trebuie sa mergi la medicul tau de familie sau la un consult chirurgical. Hernia reprezinta exteriorizarea unei sectiuni din intestin printr-o zona slaba a muschilor abdominali. Se poate observa o umflatura (protruzie) moale in locul unde a avut loc hernia, care in timp, pe masura ce se avanseaza paote deveni dureroasa. Avand deci o cauza pur mecanica ea poate recidiva. Vindecarea se obtine doar pe cale chirurgicala.
diana13ss@yahoo.com
Re: hernia ombilicala  Data postarii:  05-09-2011 9:26AM
Multumesc de raspuns.

Posteaza mesaj in aceasta discutie

Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.

centrofarm
Aboneaza-te Feedburner Benessere  |   Termeni si conditii   |    |    Forum   |    Contact 

Copyright © 2007-2012 Centrofarm

Centrofarm   |   Revista Plafar  |   Plafar.net   |   Fitnesskit   |   Enetural  |   Produse Naturiste  |   Become a model  |   Nutri-City  |   Retete Culinare  |   Aparate auditive  |   Cariere Sanatatea copilului