benessere by centrofarm - stilul tau de viata
RegisterLogin
cauta
Forum
  • Vedete
  • Sanatate
  • Frumusete
  • Copilul-Tau
  • Sex-&-Planning
  • Cariera
  • Silueta-Ta
  • Tendinte
  • Psiho
  • Jumatatea-Ta
  • Destinatii
  • Reportaj
  • Culinar
  • Special
  • Test
  • Horoscop
  • Articolul-Lunii
  • Parinti
  • Editorial
Cauta
scapa de toxine, broccoli, sex, sanatate fier, dieta, sanatate, slabire, frumusete, portocala, dragoste, teste, papa, asa, de, din, roz
forum benessere

Forum Home > Sex & Planning

Suspectie sarcina

Kamelia29
Suspectie sarcina  Data postarii:  28-08-2011 4:43PM
Buna seara. Sunt foarte ingrijorata, va rog sa imi spuneti ce probabilitate exista ca ash putea fi insarcinata. Am avut un contact sexual pe data de 5 august, cu prezervativ. Ultima menstruatie am avut-o pe 16 iulie. Desi am un ciclu neregulat, in general nu prea intarzie mai mult de 10 zile, deci trebuia deja sa se fi inceput dar nu este si nu am niciun simptom ca s-ar incepe foarte curand.
Am facut 3 teste de sarcina (in zilele a 16-a, a 21-a, si respectiv 22-a dupa contact) toate au iesit negative.
Cu toate acestea, in urma controlului medical (efectuat in ziua a 21 dupa contact) medicul a spus ca am colul uterin intunecat la culoare, ceea ce ar putea fi un semn de sarcina, dar nu a putut sa confirme 100%. Si la ecografie s-a vazut ceva minuscul, si medicul a zis ca exista probabilitate de sarcina, dar ca termenul este inca prea mic ca sa-mi poata spune cu siguranta. Care-i probabilitatea ca acestea sa fie semne de sarcina?
Sunt disperata. Ce alte teste pot sa mai fac ca sa aflu sigur? Abia miercuri tre' sa merg din nou la medic dar mi se pare o veshnicie pana atunci.
Multumesc anticipat pt. raspuns
Kamelia29
Re: Suspectie sarcina  Data postarii:  30-08-2011 11:39AM
Ieri dimineatza am mai facut un test de urina - tot negativ. Azi am facut testul de sange - care indica o valoare sub 2.0 mIU/ml, inteleg ca tot e negativa.
In cazul asta, ce ar putea sa insemne chestia aia care sa vazut la ecografie si din ce cauza ar putea fi intunecat colul uterin?
Dr Gradinaru Dragos - RM
Re: Suspectie sarcina  Data postarii:  03-09-2011 8:11AM
nu este sarcina. posibil un chist de retentie Naboth la nivelul colului, e benign, nu va pune probleme!
Ar trebui facuta o ecografie Transvaginala!
Kamelia29
Re: Suspectie sarcina  Data postarii:  05-09-2011 8:44AM
Multumesc pt raspuns.
Am facut si ecografie transvaginala pe 1 septembrie. Datele sunt urmatoarele:
Corp uterin. Forma - piliform.
Pozitie anteflexio, anteversio, pozitie mediana. Mobilitate obisnuita. Dimensiuni: Ax longitudinal 67mm. Anteroposterior - 49 mm. Transvers - 61mm
Miometriu cu structura omogena.
Ecou median linear. Endometru grosime 15 mm. Faza proliferativa.
Structura neomogena. Cavitatea uterina - nedilatata.
Col uterin. Volum normal. Structura obisnuita.
Ovare: Drept 22x20x22 mm, volum 5 cm3, foliculi de 6-7 mm
Stang 32x15x21mm, volum 5,1 cm3, foliculi de 4-5 mm cu corp galben
Douglas-ul liber.

Va rog mult sa imi explicati, in general, cum pot fi descifrate aceste date, avind in vedere problema mea.
Menstruatia inca nu apare. Sunt in continuare stresata. Azi e a 5-a zi de cand iau Duphaston.
Merci mult, Dle Doctor!
Dr Gradinaru Dragos - RM
Re: Suspectie sarcina  Data postarii:  15-09-2011 10:09AM
ecografia este normala. o sa vina menstruatia curand!
anutza88
Re: Suspectie sarcina  Data postarii:  24-10-2011 10:33AM
buna am si eu o intrebare pe 20 octombrie trebuia s imi vina si nu mia venit miam facut test de sarcina si au iesit 2 liniute a doua e un roz pal asa......dar pe data de 22octombrie mia venit e posibil sa fiu insarcinata?
Dr Gradinaru Dragos - RM
Re: Suspectie sarcina  Data postarii:  27-10-2011 9:52AM
tb facuta o ecografie tv. e posibil.

Posteaza mesaj in aceasta discutie

Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.

centrofarm
Aboneaza-te Feedburner Benessere  |   Termeni si conditii   |    |    Forum   |    Contact 

Copyright © 2007-2012 Centrofarm

Centrofarm   |   Revista Plafar  |   Plafar.net   |   Fitnesskit   |   Enetural  |   Produse Naturiste  |   Become a model  |   Nutri-City  |   Retete Culinare  |   Aparate auditive  |   Cariere Sanatatea copilului