BTS
|
andreea24 |
BTS | Data postarii: 24-08-2011 12:04PM |
|
Buna, am si eu o intrebare, de fapt mai multe. Tocmai am aflat, dupa cateva luni de relatie, ca prietenul meu a intretinut de 2 ori relatii sexuale cu prostituate- dintr-o alta tara decat Ro., cred ca acoloo sunt ceva mai educate decat la noi- din cate stiu si eu, si din cate mi-a spus si el, nu au axistat contacte neprotejate. Dupa parerea mea, riscurile contactarii unei boli cu transmitere sexuala sunt f mici, dar am nevoie de o parere (sau mai multe)- alte partenere sexuae nu a mai avut- stiu sigur asta. si daca stie cineva sa imi spuna ce teste trebuie efectuate pt a depista eventualele BTS Sper sa intelegeti cva din ce am postat, sunt f bulversata de la aflarea vestii...astept cu sufletul la gura raspunsuri. Va multumesc |
||
|
Dr Gradinaru Dragos - RM |
Re: BTS | Data postarii: 25-08-2011 8:30AM |
| teste pentru: HIV, Hepatita B si C, serologie sifilis, toate din sange, + secretia vaginala, Chlamidia. | ||
|
andreea24 |
Re: BTS | Data postarii: 25-08-2011 12:05PM |
| suntem de 6 luni impreuna, de 5 luni intretinem relatii sexuale. In urma cu aproximativ 3 luni mi-am facut un control ginecologic de rutina, si testul Babes-Papanicolau- testul a iesit 2, mi s-a descoperit o leziune pe col, si coci. puteam sa ii iau si pe acestia datorita aventurilor lui? e nevoie sa mai repet testul de secretie vaginala pt Chlamydia in cazul asta? | ||
|
Dr Gradinaru Dragos - RM |
Re: BTS | Data postarii: 03-09-2011 8:13AM |
| o cultura pentru Chlamidia nu ar strica! cocii pot face parte din flora normala a vaginului! | ||
Posteaza mesaj in aceasta discutie
Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.