benessere by centrofarm - stilul tau de viata
RegisterLogin
cauta
Forum
  • Vedete
  • Sanatate
  • Frumusete
  • Copilul-Tau
  • Sex-&-Planning
  • Cariera
  • Silueta-Ta
  • Tendinte
  • Psiho
  • Jumatatea-Ta
  • Destinatii
  • Reportaj
  • Culinar
  • Special
  • Test
  • Horoscop
  • Articolul-Lunii
  • Parinti
  • Editorial
Cauta
scapa de toxine, broccoli, sex, sanatate fier, dieta, sanatate, slabire, frumusete, portocala, dragoste, teste, papa, asa, de, din, roz
forum benessere

Forum Home > Sex & Planning

Posibila sarcina???

alina1anty
Posibila sarcina???  Data postarii:  04-08-2011 8:41PM
Buna seara,
Am o nelamurire daca ma poate ajuta careva, in 17 iulie am avut contact sexual neprotejat, in 3 august trebuia sa vian normal menstruatia, dar nu a venit sunt deja in a doua zi de intarziere maine cred ca va fii a treia zi de intarziere si nu am nici un simptom de menstruatie si nici de sarcina.
Posibil sa fii ramas ??? La cat timp mai trebuie sa fac testul de sarcina ??? ca am facut 2 dar is negative.
Noi chiar ne-am dori acest bebe!!!!! Ce pot face sa aflu mai repede daca am ramas sau nu insarcinata???
Va multumesc si va astept cu cat mai multe sfaturi de incurajare........
Dr Gradinaru Dragos - RM
Re: Posibila sarcina???  Data postarii:  08-08-2011 12:47PM
pentru a afla rapid si cu siguranta 99% puteti face o dozare din singe a hormonului B-HCG! facut in urgenta aveti rezultatul in 3 ore in clinicile Regina Maria!

Posteaza mesaj in aceasta discutie

Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.

centrofarm
Aboneaza-te Feedburner Benessere  |   Termeni si conditii   |    |    Forum   |    Contact 

Copyright © 2007-2012 Centrofarm

Centrofarm   |   Revista Plafar  |   Plafar.net   |   Fitnesskit   |   Enetural  |   Produse Naturiste  |   Become a model  |   Nutri-City  |   Retete Culinare  |   Aparate auditive  |   Cariere Sanatatea copilului