buna
|
emiluza |
buna | Data postarii: 03-08-2011 6:06PM |
| poate reusesc sa ma ajute si pe mine cineva,de 3 luni am o durere in piept,durerea pleca pe partea stanga in mana si in spate.am fost la medic si mia dat doxicilina,cat am luat tratamentul a fost ok,acum iar a inceput am fost iar la medic si mi-a zis ca am o infectie care nu sa tratat.e posibil asa ceva?febra nu fac deloc si nu tusesc,multumesc mult | ||
|
dr.catalina.puscasu |
Re: buna | Data postarii: 04-08-2011 10:15AM |
| Draga emiluza, din pacate nu mi-ai dat foarte multe detalii, dar ce iti pot spune este ca daca este o infectie, ea trebuie sa aiba un punct de plecare si ar trebui sa fie vizibila cu ochiul liber sau sa apara in analize de laborator sau imagistic. Din ce descrii tu, o cauza poate fi un flegmon axilar sau o alta infectie localizata a pielii ce poate afecta plexul nervos brahial. Sfatul meu ar fi sa mergi inca o data la medic , sa faci niste analize (daca este infectie trebuie sa se reflecte si in analize) si sa depistezi cauza infectiei | ||
|
emiluza |
Re: buna | Data postarii: 04-08-2011 2:54PM |
| multumesc mult de raspuns.deci de aproape trei luni ma doare in piept si am ceva senzatii de tuse.am fost la medic mi-a zis prima data ca nu am nimic.am fost la urgenta si acolo mi-a zis ca am infectie in piept si se intinde spre partea stanga si in spate.o saptamana am luat doxicilina de 100 mg.cat am luat pastilele a fost ok acum iar a inceput.ieri am fost iar la medic si mia zis ca nu mi-a trecut infectia si mi-a mai dat o saptamana doxicilina.sincer sa va zis nici nu stiu unde sa mai merg.eu locuesc in Anglia si medici cam lasa de dorit.ar putea sa fie de la inima????ultimul ekg la facut in martie si mi-a zis ca e ok.nu fumez de 9 luni,nu beau cafea,cola energizante.am 29 ani.si cu durerea in piept cateodata ma mai doare si in gat dar nu e o durere de amigdale sau ceva pur si simpul ma doare ca si cum mar intepa ceva.astept raspunsul dumeavoastra multumesc mult Emilia Talmacel | ||
|
emiluza |
Re: buna | Data postarii: 04-08-2011 2:56PM |
| tin sa precizez ca analize nu mi-au facut ,ieri iam zis sa imi dea trimitere si a zis ca dupa ce imi trece infectia.e posibil sa ai infectie fara febra??? | ||
|
dr.catalina.puscasu |
Re: buna | Data postarii: 16-08-2011 10:12AM |
|
Draga emilia, Exista intradevar infectii fara febra. Febra este o reactie a organismului, un fel de mecanism de aparare si avertizare. Daca ai o infectie respiratorie ea trebuie tratata complet deoarece altfel va reveni (daca nu sunt omorati toti germenii care au provocat-o). Durerea in piept in afectiunile respiratorii se datoreaza suprasolicitarii muschilor respiratori in timpul tusei frecvente si se produce un mecanism de "febra musculara" si atunci apare senzatia de durere in piept. Ar trebui sa faceti o radiografie pulmonara sa excludeti tuberculoza si sa se puna in evidenta afectarea pulmonara in cadrul infectiei , eventual un exudat faringian si un examen de sputa cu antibiograma (pentru a vedea la ce medicamente sunt sensibili germenii) |
||
|
emiluza |
Re: buna | Data postarii: 16-08-2011 10:31AM |
| multumesc mult de raspuns.am fost si mi-a facut la piept o radiografie si mi-a iesit cartilage inflamate.acum iau de 3 ori pe zi ibruprofen si parca e un pic mai bine.multumesc mult Emilia Talmacel | ||
Posteaza mesaj in aceasta discutie
Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.