Consultanta relatii de cuplu autentice: Dragoste si libertate in doi!
|
Tania Tita |
Consultanta relatii de cuplu autentice: Dragoste si libertate in doi! | Data postarii: 29-07-2011 2:18PM |
|
Buna ziua, Suntem Catalin Manea si Tania Tita, fondatorii programului de dezvoltare in relatiile de cuplu “I LOVE MYSELF, I LOVE YOU”. Acest program a luat nastere din dorinta de a inspira cati mai multi oameni sa traiasca iubirea si libertatea in relatiile de cuplu. Primul eveniment din acest program se va numi “Dragoste si libertate in doi” si va avea loc pe 2 august in Bucuresti.Detalii aici: http://www.facebook.com/event.php?eid=222469151124756 Oamenii iubesc, oamenii actioneaza natural, oamenii sunt atrasi de iubire,insa de multe ori le este frica de durere, suferinta si despartire. Noi am descoperit ca viata inseamna mai mult decat atat, am descoperit lumina si,iubirea autentica ce se afla in fiecare dintre noi. De acum inainte, vom organiza astfel de evenimente in Bucuresti, insa vom extinde programul si national. Deja avem in plan in aceasta vara sa ajungem pe litoral, in Cluj, Iasi, Timisoara si oriunde inima ne poarta. Acum ne aflam in construirea site-ului nostru, www.ilovemyselfiloveyou.com , iar pana la sfarsitul lunii august ne propunem sa fie deja actualizat. Vor urma si webinarii de grup cu noi, diferite rapoarte pe care le vom crea pentru participantii nostri, avem in plan si scrierea unei carti pentru trairea unei iubiri neconditionate si multe altele. Iubire si Inspiratie, Tania Tita si Catalin Manea! Tania Tita www.taniatita.com www.getinspired.tv/ro 0753 428 900 Catalin Manea www.catalin-manea.com 0724 210 286 |
||
|
Dr Gradinaru Dragos - RM |
Re: Consultanta relatii de cuplu autentice: Dragoste si libertate in doi! | Data postarii: 01-08-2011 3:01PM |
|
mi se pare o idee frumoasa! Succes! |
||
|
Tania Tita |
Re: Consultanta relatii de cuplu autentice: Dragoste si libertate in doi! | Data postarii: 01-08-2011 8:29PM |
|
Multumim mult! Seara inspirata! |
||
|
Dr Gradinaru Dragos - RM |
Re: Consultanta relatii de cuplu autentice: Dragoste si libertate in doi! | Data postarii: 03-08-2011 8:50AM |
| Multumesc la fel! | ||
Posteaza mesaj in aceasta discutie
Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.