benessere by centrofarm - stilul tau de viata
RegisterLogin
cauta
Forum
  • Vedete
  • Sanatate
  • Frumusete
  • Copilul-Tau
  • Sex-&-Planning
  • Cariera
  • Silueta-Ta
  • Tendinte
  • Psiho
  • Jumatatea-Ta
  • Destinatii
  • Reportaj
  • Culinar
  • Special
  • Test
  • Horoscop
  • Articolul-Lunii
  • Parinti
  • Editorial
Cauta
scapa de toxine, broccoli, sex, sanatate fier, dieta, sanatate, slabire, frumusete, portocala, dragoste, teste, papa, asa, de, din, roz
forum benessere

Forum Home > Sex & Planning

Consultanta relatii de cuplu autentice: Dragoste si libertate in doi!

Tania Tita
Consultanta relatii de cuplu autentice: Dragoste si libertate in doi!  Data postarii:  29-07-2011 2:18PM

Buna ziua,

Suntem Catalin Manea si Tania Tita, fondatorii programului de dezvoltare in relatiile de cuplu “I LOVE MYSELF, I LOVE YOU”. Acest program a luat nastere din dorinta de a inspira cati mai multi oameni sa traiasca iubirea si libertatea in relatiile de cuplu.

Primul eveniment din acest program se va numi “Dragoste si libertate in doi” si va avea loc pe 2 august in Bucuresti.Detalii aici: http://www.facebook.com/event.php?eid=222469151124756

Oamenii iubesc, oamenii actioneaza natural, oamenii sunt atrasi de iubire,insa de multe ori le este frica de durere, suferinta si despartire. Noi am descoperit ca viata inseamna mai mult decat atat, am descoperit lumina si,iubirea autentica ce se afla in fiecare dintre noi.

De acum inainte, vom organiza astfel de evenimente in Bucuresti, insa vom extinde programul si national. Deja avem in plan in aceasta vara sa ajungem pe litoral, in Cluj, Iasi, Timisoara si oriunde inima ne poarta.

Acum ne aflam in construirea site-ului nostru,
www.ilovemyselfiloveyou.com , iar pana la sfarsitul lunii august ne
propunem sa fie deja actualizat.

Vor urma si webinarii de grup cu noi, diferite rapoarte pe care le vom
crea pentru participantii nostri, avem in plan si scrierea unei carti
pentru trairea unei iubiri neconditionate si multe altele.

Iubire si Inspiratie,
Tania Tita si Catalin Manea!

Tania Tita
www.taniatita.com
www.getinspired.tv/ro
0753 428 900

Catalin Manea
www.catalin-manea.com
0724 210 286
Dr Gradinaru Dragos - RM
Re: Consultanta relatii de cuplu autentice: Dragoste si libertate in doi!  Data postarii:  01-08-2011 3:01PM
mi se pare o idee frumoasa!
Succes!
Tania Tita
Re: Consultanta relatii de cuplu autentice: Dragoste si libertate in doi!  Data postarii:  01-08-2011 8:29PM
Multumim mult!

Seara inspirata!
Dr Gradinaru Dragos - RM
Re: Consultanta relatii de cuplu autentice: Dragoste si libertate in doi!  Data postarii:  03-08-2011 8:50AM
Multumesc la fel!

Posteaza mesaj in aceasta discutie

Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.

centrofarm
Aboneaza-te Feedburner Benessere  |   Termeni si conditii   |    |    Forum   |    Contact 

Copyright © 2007-2012 Centrofarm

Centrofarm   |   Revista Plafar  |   Plafar.net   |   Fitnesskit   |   Enetural  |   Produse Naturiste  |   Become a model  |   Nutri-City  |   Retete Culinare  |   Aparate auditive  |   Cariere Sanatatea copilului