calciu magneziu zinc
|
iraida |
calciu magneziu zinc | Data postarii: 08-05-2011 8:57AM |
| Buna ziua, va rog sa-mi raspundeti si mie la urmatoarea intrebare:ii administrez baietelului meu in varsta de 4,9 ani un sirop osteocare si as vrea sa stiu ce perioada de timp se da acest sirop?Pe instructiunile produsului nu e specificat cat timp se da.Mentionez ca i administrez produsul deoarece am obs. la puiut unele spasme musculare, miscari oarecum necontrolate ale muschilor.Ma puteti ajuta, va rog?De asemenea ii dau si polen dimineata, capsule cu ulei de peste, caci si raceste f. des.Multumesc anticipat si astept cu marew interes raspunsul. | ||
|
dr_ene |
Re: calciu magneziu zinc | Data postarii: 13-05-2011 4:00PM |
|
Draga Iraida, durata de administrare a suplimentelor alimentare este rareori stabilita exact( ca dovada ca nici macar producatorii nu o mentioneaza in prospect) sau identica pentru toti pacientii.In cazul in care exista analize care obiectiveaza un deficit marcat de minerale sau oligoelemente/vitamine, se administreaza acestea pana la normalizarea valorilor. In cazul copiilor insa, orice analiza de sange trebuie indicata cu argumente solide iar excesul trebuie evitat pentru a nu supune copilul traumei unor recoltari dese si nenecesare. Chiar daca am incredere in noile descoperiri ale nutritionistilor si in aparitia pe piata a suplimente vitaminice si minerale din ce in ce mai calitative, am si mai mare incredere in capacitatea organismului nostru de absorbi exact ce are nevoie dintr-o dieta echilibrata si variata. Avand in vedere ca vine vara, si in tara noastra exista atatea legume si fructe proapete de buna calitate, pe langa lactate, seminte, peste pe care i le poti oferi micutului tau, cred ca se poate obtine un aport suficient de calciu, magneziu si zinc si din dieta. Astfel incat un supliment administrat mai mult de 1 luna nu cred ca se justifica. Multa sanatate micutului tau! |
||
Posteaza mesaj in aceasta discutie
Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.