benessere by centrofarm - stilul tau de viata
RegisterLogin
cauta
Forum
  • Vedete
  • Sanatate
  • Frumusete
  • Copilul-Tau
  • Sex-&-Planning
  • Cariera
  • Silueta-Ta
  • Tendinte
  • Psiho
  • Jumatatea-Ta
  • Destinatii
  • Reportaj
  • Culinar
  • Special
  • Test
  • Horoscop
  • Articolul-Lunii
  • Parinti
  • Editorial
Cauta
scapa de toxine, broccoli, sex, sanatate fier, dieta, sanatate, slabire, frumusete, portocala, dragoste, teste, papa, asa, de, din, roz
forum benessere

Forum Home > Sanatate

CEAIURI

simonamarin
CEAIURI  Data postarii:  05-05-2011 10:19AM
Buna ziua,
In urma unei cazaturi din copilarie, in care m-am lovit la cap, am inceput sa fac crize comitiale (asta ca sa evit acel cuvant care ma oripileaza) dupa varsta de 14 ani. Ultima criza am facut-o acum 11 ani, iar penultima inainte cu 9 ani. Fac tratament permanent cu Taver si Depakine.
Intrebarea mea este daca in afara de ceaiul negru (despre care stiu) mai este vreun ceai care imi este contraindicat. As vrea sa beau ceai verde, ceai de iasomie sau ceai de soc. As vrea sa stiu daca e vreo problema avand in vedere tratamentul si boala pe care o am, care chiar daca acum nu ma mai deranjeaza, exista acolo si trebuie sa tin cont de ea.
Multumesc foarte mult!
dr.catalina.puscasu
Re: CEAIURI  Data postarii:  10-05-2011 6:49AM
Draga simonamarin ,
Ceaiul verde, din punct de vedere al excitantilor neurologici , are compozitie similara cu ceaiul negru, deci iti este contraindicat. Poti consuma ceai de soc, de tei, de salvie, de musetel , de fructe, etc.
simonamarin
Re: CEAIURI  Data postarii:  11-05-2011 6:21AM
Multumesc foarte mult pentru ca m-ati ajutat sa stiu ce nu am voie sa consum. Dar vreau sa va mai rog ceva. Spuneti-mi va rog si despre ceaiul de iasomie. Multumesc anticipat!
dr.catalina.puscasu
Re: CEAIURI  Data postarii:  12-05-2011 9:59AM
draga simona marin, ceaiul de iasomie este un ceai folosit pentru efectele sale calmante si relaxante, fiind utilizat in migrene, in perioade stresante sau la pacientii depresivi . alte proprietati ale ceaiului de iasomie sunt de reglare a circulatiei sangvine si de accelerare a metabolismului (de aceea poate fi recomandat persoanelor care vor sa slabeasca). infuzia de iasomie este folosita in cosmetica pentru reglarea sebumului la persoanele cu tenul gras , iar uleiul de iasomie are efecte tonice asupra pielii si ajuta la relaxarea muschilor si calmarea durerilor musculare.
simonamarin
Re: CEAIURI  Data postarii:  17-05-2011 11:20AM
Multumesc foarte mult pentru lamuriri , dar intrebarea mea era daca eu am voie sa beau ceai de iasomie, avand in vedere boala mea. Trebuie sa dau jos mai multe kilograme si daca ceai verde nu am voie ma gandeam ca poate reusesc cu ceaiul de iasomie. Eu sunt impotriva medicamentelor de slabit si atunci mi-am indreptat atentia catre ceaiuri.
Toate cele bune va doresc!

Posteaza mesaj in aceasta discutie

Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.

centrofarm
Aboneaza-te Feedburner Benessere  |   Termeni si conditii   |    |    Forum   |    Contact 

Copyright © 2007-2012 Centrofarm

Centrofarm   |   Revista Plafar  |   Plafar.net   |   Fitnesskit   |   Enetural  |   Produse Naturiste  |   Become a model  |   Nutri-City  |   Retete Culinare  |   Aparate auditive  |   Cariere Sanatatea copilului