benessere by centrofarm - stilul tau de viata
RegisterLogin
cauta
Forum
  • Vedete
  • Sanatate
  • Frumusete
  • Copilul-Tau
  • Sex-&-Planning
  • Cariera
  • Silueta-Ta
  • Tendinte
  • Psiho
  • Jumatatea-Ta
  • Destinatii
  • Reportaj
  • Culinar
  • Special
  • Test
  • Horoscop
  • Articolul-Lunii
  • Parinti
  • Editorial
Cauta
scapa de toxine, broccoli, sex, sanatate fier, dieta, sanatate, slabire, frumusete, portocala, dragoste, teste, papa, asa, de, din, roz
forum benessere

Forum Home > Sanatate

refacerea florei bacteriene

Luminitza
refacerea florei bacteriene  Data postarii:  04-05-2011 3:01PM
Buna ziua,
Am fost diagnosticata acum o luna cu toxinfectie alimentara. medicul internist m-a trecut pe Ampicilina 500 mg/8 ore -3 zile . In urma anlaizelor au aparut leucocite in urina -frecvente libere si grupate; am fost trecuta pe Ciprinol-pe care l-am luat cca 3 zile ; in urma altei analize mi-a aparut helicobacter pylori -cu valoare de 55,63; am fost trecuta pe Controloc+Amoxcilina + Metronidazol ; nu am suportat Controloc( mi-a dat o puternica flatulenta_ )-l-am luat cca 3 zile . Am fost trecuta pe Omeran + Amoxicilina + Metronidazol -care mi-a dat diaree. Internata in spital am fost trecuta pe Amicilina -1g/8 h + Metronidazol+Omeran -cca 10 zile . Si asa mi-am distrus flora bacteriana – stari de slabiciune , crampe intestinale. Nici un medic nu mi-a prescris Biotics -sau ceva similar pentru refacerea florei . Abia la sfarsitul tratamentului am luat cca 14 zile Biotics +Spasmomen . Am terminat tratamentul de cca 2 saptamani .
Continuu sa am crampe intestinale, dar nu cu aceleasi dureri . Mai pot relua tratament cu Biotics?Mentionez ca continuu tratamentul cu Spasmomen . Am consumat 10 zile si iaurturi cu probiotice dar nu le suport -imi provoaca scaune moi, “chiorlaieli ” …In cat timp se poate reface flora intestinala? Si ce alimentatie trebuie sa ma ?/
Va multumesc mult
sori16
Re: refacerea florei bacteriene  Data postarii:  17-08-2011 1:46PM
pentru refacerea florei vaginale poti folosi cu incredere bioclin actigel Smile

foloseste-l timp minim de 5 zile, minim 2 aplicatii/zi.
manolache ghe
Re: refacerea florei bacteriene  Data postarii:  08-11-2011 8:23AM
incearca si probioticele de la GNLD.

Posteaza mesaj in aceasta discutie

Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.

centrofarm
Aboneaza-te Feedburner Benessere  |   Termeni si conditii   |    |    Forum   |    Contact 

Copyright © 2007-2012 Centrofarm

Centrofarm   |   Revista Plafar  |   Plafar.net   |   Fitnesskit   |   Enetural  |   Produse Naturiste  |   Become a model  |   Nutri-City  |   Retete Culinare  |   Aparate auditive  |   Cariere Sanatatea copilului