Mancarimi in palme
|
Sorin27 |
Mancarimi in palme | Data postarii: 02-05-2011 8:56AM |
| Buna ziua! am 27 de ani si ma confrunt cu o pb. imi amortesc palmele, sau mai bine zis furnica si mi se vad vasele de sange foarte ciudat, iar dupa baie de 20 min pielea de pe maini este foarte creata. Nu mi se facea asa inainte dupa baie, doar varfurile degetelor se increteau, dar acum toata palme, si ma furnica. Poate fi pe sistem nervos? deoarece am citit undeva ca un desem marmuros pe palme poate insemna o pb cu sist nerv vegetativ. Si inca ceva, cateodata mai simt ca un pumnal sub stern care parca ma lasa fara rasuflare. Va multumesc anticipat! | ||
|
dr.catalina.puscasu |
Re: Mancarimi in palme | Data postarii: 02-05-2011 2:52PM |
| Draga sorin27, eu cred ar trebui sa mergi la medicul tau de familie sa te consulte si in functie de rezultatele examenului clinic si al anamnezei (istoricul tau medical si al familiei tale, expunerea la toxice) se pot recomanda analize medicale. Problema poate fi de la o simpla hipocalcemie (care se poate manifesta prin parestezii, palpitatii) pana la boli neurologice dupa cum ai citit si tu pe internet. | ||
Posteaza mesaj in aceasta discutie
Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.