benessere by centrofarm - stilul tau de viata
RegisterLogin
cauta
Forum
  • Vedete
  • Sanatate
  • Frumusete
  • Copilul-Tau
  • Sex-&-Planning
  • Cariera
  • Silueta-Ta
  • Tendinte
  • Psiho
  • Jumatatea-Ta
  • Destinatii
  • Reportaj
  • Culinar
  • Special
  • Test
  • Horoscop
  • Articolul-Lunii
  • Parinti
  • Editorial
Cauta
scapa de toxine, broccoli, sex, sanatate fier, dieta, sanatate, slabire, frumusete, portocala, dragoste, teste, papa, asa, de, din, roz
forum benessere

Forum Home > Sanatate

Menstruatie repetata

JustAsh
Menstruatie repetata  Data postarii:  02-05-2011 6:45AM
Buna ziua ...
Am 21 de ani,un iubit stabil cu care intretin relatii sexuale,dar si o problema.In luna Aprilie am avut menstruatie de 3 ori iar la sfarsitul lunii,pe 30 mi-a venit din nou.Mentionez ca am fost la medic dupa ce mi-a venit a treia oara ,in saptamana imediat urmatoare dupa Paste (26.04) unde nu mi-a spus nimic plauzibil,dar am facut testul de secretie,testul Papanicolau si urocultura dar rezultatele vin in data de 11 Mai.Mi-a dat un tratament cu ovule betadine si pastile ofloxacin de 200 mg/2ori/zi iar in data de 1.05 mi-a venit din nou desii iau tratamentul de 4 zile.Astazi m-am trezit cu niste dureri infernale de ovare,aproape ca nu mai pot sta in picioare.De la ce poate sa vina menstruatia atat de des?Inainte aveam un ciclu foarte regulat de 28 de zile,intradevar .. cu dureri,durata menstruatiei 3-4 zile.
JustAsh
Re: Menstruatie repetata  Data postarii:  02-05-2011 3:32PM
am fost din nou la ginecolog si mi-a spus ca poate fi vorba despre o sarcina extrauterina sau o infectie mai veche.Maine trebuie sa merg la un laborator pentru a face un test TIS. Intrebarea mea este acum din ce cauza se formeaza sarcina extrauterina si daca este vorba despre infectie despre ce anume ?? Va rog sa ma lamuriti,ma simt in ceata rau!
ioanam
Re: Menstruatie repetata  Data postarii:  26-01-2012 12:42PM
buna!am 44 de ani si de aproximativ 2 luni am scurgeri de culoare alb -maroniu si mancarime si inainte de menstruatie si dupa .inainte cu 12 ani sa gasit o rana uterina ,tratata la timpul respectiv cu ovule (numai tin minte numele ) medicul a spus ca rana merge spre vindecare .dupa 1 an 2 am avut o infectie urinala.ma puteti ajuta ?multumesc , o zi buna !

Posteaza mesaj in aceasta discutie

Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.

centrofarm
Aboneaza-te Feedburner Benessere  |   Termeni si conditii   |    |    Forum   |    Contact 

Copyright © 2007-2012 Centrofarm

Centrofarm   |   Revista Plafar  |   Plafar.net   |   Fitnesskit   |   Enetural  |   Produse Naturiste  |   Become a model  |   Nutri-City  |   Retete Culinare  |   Aparate auditive  |   Cariere Sanatatea copilului