benessere by centrofarm - stilul tau de viata
RegisterLogin
cauta
Forum
  • Vedete
  • Sanatate
  • Frumusete
  • Copilul-Tau
  • Sex-&-Planning
  • Cariera
  • Silueta-Ta
  • Tendinte
  • Psiho
  • Jumatatea-Ta
  • Destinatii
  • Reportaj
  • Culinar
  • Special
  • Test
  • Horoscop
  • Articolul-Lunii
  • Parinti
  • Editorial
Cauta
scapa de toxine, broccoli, sex, sanatate fier, dieta, sanatate, slabire, frumusete, portocala, dragoste, teste, papa, asa, de, din, roz
forum benessere

Forum Home > Sex & Planning

Sunt insarcinata?

Stefaniaa
Sunt insarcinata?  Data postarii:  18-04-2011 12:30PM
Buna.. in urma cu 3 saptamani mi-am inceput viata sexuala,insa totul s-a intamplat protejat. Acum o saptamana trebuia sa mi vina menstruatia si nu a venit nici pana azi. Oare sunt?Sau e normal sa-mi intarzaie dupa primul contact sexual?
Dr Gradinaru Dragos - RM
Re: Sunt insarcinata?  Data postarii:  19-04-2011 7:32AM
Nu e normal sa intarzie. ar trebui sa faci un test de sarcina!
Dr Gradinaru Dragos - RM
Re: Sunt insarcinata?  Data postarii:  23-06-2011 5:16AM
Pentru depistarea precoce a unei sarcini se determina un hormon din sange: beta-HCG. Aceasta analiza pune diagnosticul de sarcina dar nu precizeaza daca sarcina este intrauterina sau extrauterina. Acest lucru este stabilit de examenul ecografic.
eee
Re: Sunt insarcinata?  Data postarii:  17-07-2011 10:32AM
buna ziua! am si eu o intrebare daca puteti sa imi raspundeti se poate sa fiu insarcinata ??folosesc anticonceptionale de 2 luni si le-am luat de fiecare data la timp. Ieri am inceput sa am dureri de cap si un pic stare de voma si urinez cam des. astept un raspuns va multumesc
Dr Gradinaru Dragos - RM
Re: Sunt insarcinata?  Data postarii:  20-07-2011 12:13PM
sansele de a fi gravida sunt minime! sa nu fie o infectie urinara!? Grata si cefaleea pot fi reactii adverse la contraceptive!
Dr Gradinaru Dragos - RM
Re: Sunt insarcinata?  Data postarii:  28-07-2011 6:28AM
primul pas de facut pentru confirmarea unei sarcini este efectuarea unui test de sarcina care sunt de vanzare in toate farmaciile!

Posteaza mesaj in aceasta discutie

Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.

centrofarm
Aboneaza-te Feedburner Benessere  |   Termeni si conditii   |    |    Forum   |    Contact 

Copyright © 2007-2012 Centrofarm

Centrofarm   |   Revista Plafar  |   Plafar.net   |   Fitnesskit   |   Enetural  |   Produse Naturiste  |   Become a model  |   Nutri-City  |   Retete Culinare  |   Aparate auditive  |   Cariere Sanatatea copilului