Sunt insarcinata?
|
Stefaniaa |
Sunt insarcinata? | Data postarii: 18-04-2011 12:30PM |
| Buna.. in urma cu 3 saptamani mi-am inceput viata sexuala,insa totul s-a intamplat protejat. Acum o saptamana trebuia sa mi vina menstruatia si nu a venit nici pana azi. Oare sunt?Sau e normal sa-mi intarzaie dupa primul contact sexual? | ||
|
Dr Gradinaru Dragos - RM |
Re: Sunt insarcinata? | Data postarii: 19-04-2011 7:32AM |
| Nu e normal sa intarzie. ar trebui sa faci un test de sarcina! | ||
|
Re: Sunt insarcinata? | Data postarii: 23-06-2011 5:16AM |
| Pentru depistarea precoce a unei sarcini se determina un hormon din sange: beta-HCG. Aceasta analiza pune diagnosticul de sarcina dar nu precizeaza daca sarcina este intrauterina sau extrauterina. Acest lucru este stabilit de examenul ecografic. | ||
|
eee |
Re: Sunt insarcinata? | Data postarii: 17-07-2011 10:32AM |
| buna ziua! am si eu o intrebare daca puteti sa imi raspundeti se poate sa fiu insarcinata ??folosesc anticonceptionale de 2 luni si le-am luat de fiecare data la timp. Ieri am inceput sa am dureri de cap si un pic stare de voma si urinez cam des. astept un raspuns va multumesc | ||
|
Re: Sunt insarcinata? | Data postarii: 20-07-2011 12:13PM |
| sansele de a fi gravida sunt minime! sa nu fie o infectie urinara!? Grata si cefaleea pot fi reactii adverse la contraceptive! | ||
|
Re: Sunt insarcinata? | Data postarii: 28-07-2011 6:28AM |
| primul pas de facut pentru confirmarea unei sarcini este efectuarea unui test de sarcina care sunt de vanzare in toate farmaciile! | ||
Posteaza mesaj in aceasta discutie
Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.