multumiri
|
veruta |
multumiri | Data postarii: 06-04-2011 4:39PM |
|
buna ziua .vreau sa va multumesc tuturor celor care incercati sa ne sfatuiti,linistiti conteza enorm.in legatura cu sfaturile pe care le-am primit sunt de acord .chiar de curind am fost iar la dermatolog si am primit acelasi raspuns: stresul. bineinteles ca sa ghidat dupa rezultatul unor analize,dar de citeva luni mai exact 2,3 a aparut o durere de cap foarte putrenica pe partea dreapta cu senzatii de voma. durerea aproape ca nu mai imi da voie sa simt jumatea de cap.apare si dispare brusc. mentionez ca am spondiloza ,stiti cumva daca ar putea avea legatura? |
||
|
dr.catalina.puscasu |
Re: multumiri | Data postarii: 08-04-2011 6:50AM |
| Draga veruta, spondiloza poate fi una din cauzele durerii tale de cap asociata cu greata. Spondiloza este o boala care influenteaza ciriculatia la nivel cerebral prin compresiile care pot apare datorita modificarilor de la nivelul coloanei cervicale. De asemenea nu trebuie neglijata si masurarea tensiunii arteriale , precum si un consult mai amanuntit daca simptomele persista. Pot fi probleme oculare, neurologice , cardiace cu aceste simptome. | ||
Posteaza mesaj in aceasta discutie
Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.