hernie gastrica transhiatala
|
ana_iznis |
hernie gastrica transhiatala | Data postarii: 05-04-2011 12:28PM |
| buna ziua...nu stiu cum sa incep!am facut o endoscopie ptr ca nu ma simteam prea bine cu stomacul si mi au pus diagnosticul asta ia HP mi a iesit pozitiva.am facut trat cu ospamox,claritomicina,lanzul,dedridat dar tot nu ma simt prea bine...daca cineva stie ceva sau a vavut asa ceva i as ramine datoare | ||
|
dr.catalina.puscasu |
Re: hernie gastrica transhiatala | Data postarii: 08-04-2011 6:52AM |
| Draga ana_iznis , infectia cu helicobacter pylori poate fi eradiaca in 4-8 saptamani. Trebuie in primul rand stiut daca infectia ta a fost eradiacata, lucru care se verifica printr-un test al materiilor fecale . Daca ai facut tratament doar 4 saptamani, e posibil sa nu fi scapat de hp , si atunci trebuie modificata schema de tratament si crescuta perioada tratamentului. | ||
|
ana_iznis |
Re: hernie gastrica transhiatala | Data postarii: 08-04-2011 12:33PM |
| dar termenul de hernie gastrica transhiatala ce vrea sa zica am cautat pe internet si nu am gasit ?? | ||
|
dr.catalina.puscasu |
Re: hernie gastrica transhiatala | Data postarii: 15-04-2011 11:19AM |
|
Draga ana_iznis , Hernie gastrica transhiatala inseamna hernierea stomacului prin hiatusul de la nivelul diafragmului in torace, adica o parte din stomac, printr-o comunicare care exista in mod natural (hiatus) , ajunge la nivelul cavitatii toracice . |
||
Posteaza mesaj in aceasta discutie
Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.