benessere by centrofarm - stilul tau de viata
RegisterLogin
cauta
Forum
  • Vedete
  • Sanatate
  • Frumusete
  • Copilul-Tau
  • Sex-&-Planning
  • Cariera
  • Silueta-Ta
  • Tendinte
  • Psiho
  • Jumatatea-Ta
  • Destinatii
  • Reportaj
  • Culinar
  • Special
  • Test
  • Horoscop
  • Articolul-Lunii
  • Parinti
  • Editorial
Cauta
scapa de toxine, broccoli, sex, sanatate fier, dieta, sanatate, slabire, frumusete, portocala, dragoste, teste, papa, asa, de, din, roz
forum benessere

Forum Home > Sanatate

helicobacter pylori

mariusos2003
helicobacter pylori  Data postarii:  03-04-2011 2:56PM
as dori daca cineva stie cum se poate eradica aceasta bacterie din stomac
dr.catalina.puscasu
Re: helicobacter pylori  Data postarii:  04-04-2011 2:30PM
Draga mariusos2003,
In caz ca ai facut testul si a iesit pozitiv h. pylori, tratamentul consta intr-o schema complexa cu un gastroprotector (in general nexium 40mg sau controloc 40mg) si 2 antibiotice (augmentin 2g, klacid 1g sau metronidazol 1g - acestea sunt principalele medicamete ce se folosesc functie de sensibilitatea individuala si alergii medicamentoase) . Dozele pe care ti le-am spus sunt pe zi. Fiind tratament antibiotic el nu se poate elibera fara reteta asa ca iti recomand sa mergi la medicul tau de familie sa iti dea o prescriptie medicala .Tratamentul cu antibiotic dureaza 7-14 zile, iar gastroprotectorul 4-8 saptamani. Dupa o luna, in general se testeaza materiile fecale pentru a verifica daca mai este sau nu prezenta bacteria.
mariusos2003
Re: helicobacter pylori  Data postarii:  05-04-2011 9:04AM
ptr ca mi ati raspuns sunt dator cu ceva explicatii:in urma unei endoscopii i a iesit pozitiv(238 ntu)testul cu HP,a urmat un trat cu ospamox, duspalin,pensen forte ,lanzul s a simtit mai bine cam o luna de zile dupa care i au revenit simtomele(nod in git,greata,arsuri)mentionez ca nu locuim in Romania,a urmat si aici cateva tratamente dar fara succes.Ma interesa un tratament naturist ptr ca am auzit ca antibioticele nu prea e sanatos sa abuzezi(cel putin aici ti le dau foarte greu)si cam ce alimente poate minca ptr ca sunt foarte putine pe care le poate suporta.Daca ar repeta tratamentul dat de medicul care i a facut endoscopia e indicat...multumesc
dr.catalina.puscasu
Re: helicobacter pylori  Data postarii:  08-04-2011 6:54AM
Draga marius2003, din pacate fiind vorba de o bacterie , nici un tratament naturist nu poate eradica infectia, deoarece aceste tratamente nu pot omori bacterii. Cel mai bine este sa se analizeze materiile fecale sau sa se faca testul rapid al expiratiei (in tarile vest europene exista astfel de teste) care sa certifice ca bacteria nu a fost eradicata. Apoi ar trebui schimbata schema de tratament si prelungita perioada inhibitorului de protoni. Ca si regim alimentar recomandat este regimul tipic pentru ulcer sau gastrita (excluderea fast-food, prajeli, condimente, alcool, fumat, alimente grase, alimente care fermenteaza usor si care cresc astfel aciditatea gastrica)
mariusos2003
Re: helicobacter pylori  Data postarii:  08-04-2011 7:54AM
multumesc mult pentru recomandari,vom incerca!am facut testul de respiratie astept rezultatul

Posteaza mesaj in aceasta discutie

Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.

centrofarm
Aboneaza-te Feedburner Benessere  |   Termeni si conditii   |    |    Forum   |    Contact 

Copyright © 2007-2012 Centrofarm

Centrofarm   |   Revista Plafar  |   Plafar.net   |   Fitnesskit   |   Enetural  |   Produse Naturiste  |   Become a model  |   Nutri-City  |   Retete Culinare  |   Aparate auditive  |   Cariere Sanatatea copilului