oare sunt insarcinata?
|
|||||||
|
cristinavero |
oare sunt insarcinata? | Data postarii: 29-03-2011 1:16PM | |||||
| buna ziua povestea mea a inceput acum 2 saptamani si 2 zile cand am avut primul contact sexual neprotejat cu finalizare in mine apoi am mai stat 5 min in pat dupa care m-am ridicat si am avut o scurgere ffff abundenta.oare am sanse sa fiu insarcinata? | |||||||
|
Alexandra 92 |
Re: de ce imi intarzie menstruatia? | Data postarii: 29-03-2011 1:25PM | |||||
|
Buna ziua. Am si eu problema: nu am mai avut un contact sexual de 3 luni,imediat dupa contactul sexual mi-a venit ciclul normal la data care trebuia, luna trecuta mi-a intarziat 2 zile iar luna asta mi-a intarziat 6 zile si tot nu mi-a venit. Tin sa mentionez ca ne-am protejat si de 3 luni nu am mai facut nimic. De ce imi intarzie menstruatia? Am avut si dureri de burta dar degeaba.. Mesaj modificat de autor pe 29.03.2011 |
|||||||
|
Dr Gradinaru Dragos - RM |
Re: oare sunt insarcinata? | Data postarii: 30-03-2011 2:09PM | |||||
|
pentru cristina: ai putea ramane insarcinata. pentru a afla cu siguranta ar trebui sa faci un test de sarcina daca menstruatia intarzie o saptamana! Pentru alexandra: cu siguranta nu esti insarcinata. cauza pentru care nu-ti vine menstruatia este probabil una hormonala. Ar trebui sa mergi la un consult ginecologic, eventual ecografie. |
|||||||
|
Alexandra 92 |
Re: oare sunt insarcinata? | Data postarii: 30-03-2011 2:11PM | |||||
| Am uitat sa specific ca urinez foarte des.. maine ma duc sa fac o urocultura dar imi este teama sa nu fiu insarcinata:O | |||||||
|
Re: oare sunt insarcinata? | Data postarii: 30-03-2011 2:20PM | |||||
| Sigur nu esti, dar pentru moralul tau fa un test de sarcina! | |||||||
|
Alexandra 92 |
Re: oare sunt insarcinata? | Data postarii: 30-03-2011 2:23PM | |||||
|
Sunt mai linistita daca spuneti dvs. Dar cam ce as putea sa am nu stiti? |
|||||||
|
Re: oare sunt insarcinata? | Data postarii: 04-04-2011 2:49PM | |||||
| Frecvent in acesta situatie este implicata o dereglare hormonala ( Chist de ovar, ovare polichistice, etc) Ar trebui investigat la medic! Call center Regina Maria 0219268 | |||||||
|
georgysa |
Re: oare sunt insarcinata? | Data postarii: 16-04-2011 6:43PM | |||||
| buna seara ma numesc georgiana am 18 ani si sunt foarte disperata am nevoie de sfatul dumneavoastra .. incep sa va povestesc povestioara mea .. mam maritat la 16 ani dupa cateva luni am ramas insarcinata .. la 6 luni de sarcina mam lovit in burtica .. la 7 luni am fost la doctor pentru ca incepusem sa sangerez .. miau facut o ecografie si au descoperit ca fatul era mort CREDETI CA E POSIBIL CA FATUL SA MOARA DIN CAUZA UNEI LOVITURI? .. nu mia zis nimeni cauza de ce a murit .. dupa 2 ani de la pierdere .. am ramas din nou insarcinata . eram foarte fericita .. la prima ecografie au descoperit ca fatul pare mai mic .. si mia dat sa fac analiza de sange beta hcg .. pe care nu se dublase deloc .. miau facut din nou ecografie si miau zis ca e o sarcina oprita in evolutie . dupa care a urmat si chiuretajul .. credetima am nevoie de sfatul Dumneavoastra miau pierdut orice speranta .. nu ma vad cu un copil in brate . Sunt trista mereu nu pot explica ceea ce simt in cuvinte .. sunt disperata miau pierdut orice speranta .. mi-e si frica sa mai incerc din nou sa raman insarcinata .. DUMNEAVOASTRA CE PARERE AVETI CREDETI A ASI PUTEA AVEA VREO DATA UN COPIL DUPA ATATEA INTAMPLARI NEFERICITE NIMENI NU MIA ZIS DIN CE CAUZA MISE INTAMPLA TOATE ASTEA CAND MIAU FACUT CHIURETAJUL MIAU LOAT MONSTRE DIN FAT .. SA VADA DACA AM TROMBOFFILIE SI MIAU ZIS CA NU E VORBA DESPRE TROMBOOFILIE ATUNCI CARE AR FII CAUZA .. IMI CER SCUZE PENTRU DERANJ Poate o sa-mi raspundeti multumesc:* | |||||||
|
Re: oare sunt insarcinata? | Data postarii: 19-04-2011 7:41AM | |||||
| Am raspuns mai sus! E greu de spus daca lovitura in burta a produs moartea fatului. | |||||||
|
mihai1994 |
incepator | Data postarii: 15-05-2011 3:34PM | |||||
| Buna sunt miihai , din braila. in urma cu o zi am avut un contact sexual protejat cu prietena mea, Pe moment nu i-a curs sange deloc. insa dupa o zi, adica astazi i-a curs. Care ar putea fi problema. astept un raspuns urgent daca se poate. multumesc anticipat | |||||||
Posteaza mesaj in aceasta discutie
Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.
| Pagini: | 1 | 2 | + |