atacuri de panica sau astm?
|
monelu79 |
atacuri de panica sau astm? | Data postarii: 11-03-2011 6:35PM |
|
Buna seara ! M a numesc Simona si de vreo 10 luni am fost diagnosticata cu astm bronsic! mentionez ca tusesc de o perioada lunga de timp (de vreo 8 ani) ,am luat diverse medicamente la indicatia medicului ,dar nu au avut efect! am urmat 9 luni tratament cu singulaire ,ventolin la nevooie si aerius,iar de luna aceasta mi-a schimbat tratamentul cu seretide 50/100 +xyzal si ventolin la nevoie! IN iarna aceasta am facutde 2 ori amigdalita si am ramas cu o senzatie urata in gat ,ceva care imi opreste respiratia,un edem glotic ,nu stiu....o fi oare senzatia asta din cauza alergiei sau asmului sau e atac de panica? Multumesc ! |
||
|
dr.catalina.puscasu |
Re: atacuri de panica sau astm? | Data postarii: 24-03-2011 8:22AM |
|
Draga Simona (monelu79) nu iti poate spune nimeni fara un consult cauza simptomelor tale, respectiv daca sunt datorate astmului sau pur si simplu ai atacuri de panica. Asa ca sfatul meu este sa te duci la medicul tau de familie sau la pneumologul care te are in evidenta si care ti-a modificat tratamentul , sa te consulte si in urma auscultatiei pulmonare si a examenului gatului se poate trage o concluzie medicala justa si implicit se poate lua o decizie terapeutica corecta. O zi frumoasa |
||
|
monelu79 |
Re: atacuri de panica sau astm? | Data postarii: 26-03-2011 5:32PM |
|
Multumesc!! De ceva sunt sigura :rinita alergica si amigdalita cronica...... respiratia greoaie si sufocarea,ramane sa vad despre ce e vorba:totusi tind sa cred ca e un astm (ereditar vorbind) ! Inca o data multumesc ! |
||
Posteaza mesaj in aceasta discutie
Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.