vreu si eu ten de bebe
|
bzz |
vreu si eu ten de bebe | Data postarii: 19-02-2011 3:36AM |
| buna dimineata am si eu o intrebare in legatura cu tenul meu si asi dori sami recomandati si mie niste cosmetice daca se poate?am tenul mixt cu probleme adika am pori dilatati niste mici cosulete albe nu multe si sub piele imi apar altecosuri f dureroase si urate si pe langa chestiile aste am si tenul obosit lipsit de sanatate parca este deshidratat a si sa nu uit am varsta de 24 de ani va multumesc si astept raspuns . | ||
|
dr.rodica.negreanu |
Re: vreu si eu ten de bebe | Data postarii: 25-03-2011 8:43AM |
|
Problemele descrise de tine sunt sugestive pentru acnee. Porii se astupa cu dopuri de keratina sub care se acumuleaza sebum in exces si se formeaza in felul acesta punctele albe sau negre (comedoane). Bacteriile care se gasesc in mod normal pe piele se inmultesc in interiorul acestora si fac sa apara inflamatia(cosuri rosii, cu puroi, dureroase).Iti recomand sa folosesti doar cosmetice noncomedogene (care nu astupa porii), gasesti acest lucru mentionat pe eticheta.Iti sunt utile cremele care contin alfahidroxiacizi (acid lactic, acid glicolic) sau acid salicilic pentru ca au efect de peeling pentru a reduce numarul de puncte albe si negre si pentru a imbunatati aspectul pielii. Daca produsele dermatocometice nu rezolva problemele iti recomand sa consulti un dermatolog care in functie de severitatea acneei iti poate prescrie creme medicament sau chiar medicamente sub forma de pastile. |
||
Posteaza mesaj in aceasta discutie
Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.