Ten cu probleme
|
monikr1978 |
Ten cu probleme | Data postarii: 18-02-2011 4:38PM |
|
Am ichtioza, o boala de piele ce face mereu ca fata sa fie uscata, ridata si sa se cojeasca. Uneori cojile se suprapun formand straturi inestetice. Din cauza sensibilitatii si capilarelor aproape de suprafata, sunt mai mereu rosie. Caut de mult timp un fond de ten potrivit. Dar care rezista, usuca pielea, care e hidratant se scurge, care e adaptabil ori nu e rezistent, ori usuca. Vara se acutizeaza si datorita caldurii. Am incercat ,,n" fonduri de ten: mai scumpe sau mai ieftine, profesionale, de prin maall sau de prin diverse cataloage, organice sau nu si mai nimic. Singurul potrivit a fost de la Show, dar nu se mai gaseste. Si nici cu el nu eram 100% multumita. Va rog sa ma ajutati cu un sfat! |
||
|
dr.rodica.negreanu |
Re: Ten cu probleme | Data postarii: 25-03-2011 12:24PM |
|
Draga Monica, Iti recomand sa folosesti cosmetice hipoalergenice pe care le gasesti in farmacii. Inainte de fondul de ten ar fi util sa aplici pe pielea un pic umeda o crema cu uree 5% ca baza de machiaj. |
||
|
stoiansorina2010 |
Re: Ten cu probleme | Data postarii: 25-03-2011 2:42PM |
|
buna ziua Ma numesc Stoian Sorina si acum 3 ani am avut chist la ovarul drept si a trebuit sa iau anticonceptionale Melava 32 si de atunci imi apar pete maroni pe fata. Va rog sa ma ajutati ca nu mai stiu cum sa scap de ele. Sunt vizibile mai mult vara. Astept un raspuns din partea dumneavoastra . Va rog daca puteti sa-mi scrieti pe adresa stoiansorina2010@yahoo.com. Va multumesc |
||
|
dr.rodica.negreanu |
Re: Ten cu probleme | Data postarii: 28-03-2011 7:33AM |
|
Draga Sorina, sarcina sau pilulele contraceptive asociate cu expunererea la soare pot face sa apara pe fata pete de culoare maro(melasma).Ca tratament se folosesc timp de cateva luni creme cu efect depigmentant si se protejeaza obligatoriu pielea de expunerea la soare. Si dupa ce se sterg petele de pe fata este recomandat sa continui sa te feresit de soare pentru ca acestea sa nu reapara. Vezi si raspunsul la intrebarea pete pe fata. Iti doresc numai bine! |
||
Posteaza mesaj in aceasta discutie
Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.