Probleme cu fierea sau ulcer
|
Simona D |
Probleme cu fierea sau ulcer | Data postarii: 04-02-2011 10:19AM |
| Ma numesc Simona D din Timisoara,si am probleme mari fierea, de cateva zile am niste dureri urate rau, stare de voma, dureri de cap, nu am gust amar,parca ma doare si stomacul si asa dupa cap,la ceafa,alta data am si frisoane,stau sa ma intreb daca e fierea problema sau ulcer la stomac. La mine in fam,mama a avut fierea lenesa si bunica din partea mamei ulcer de a ajuns la 70 ani in operatie,va rog spuneti-mi ce sa fac? Va multumesc | ||
|
Diaconu |
Re: Probleme cu fierea sau ulcer | Data postarii: 04-02-2011 10:20AM |
|
Recomandarea mea este clara, mergeti la o consultatie de medicina interna, faceti o echografie abdomen total, ulterior la recomandarea medicului veti face si analize de sange, chiar si gastrita are o analiza de sange Anti de Helicobacter Pylori prin care este descoperita. Tineti un regim alimentar pentru gastrita, il puteti gasi pe net, pana ajungeti la medic.Puteti lua No-Spa, 1cp x3/zi, max 1 saptamana, inainte de mese si beti ceai de sunatoare, la finalul fiecarei mese. Sanatate! |
||
Posteaza mesaj in aceasta discutie
Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.