benessere by centrofarm - stilul tau de viata
RegisterLogin
cauta
Forum
  • Vedete
  • Sanatate
  • Frumusete
  • Copilul-Tau
  • Sex-&-Planning
  • Cariera
  • Silueta-Ta
  • Tendinte
  • Psiho
  • Jumatatea-Ta
  • Destinatii
  • Reportaj
  • Culinar
  • Special
  • Test
  • Horoscop
  • Articolul-Lunii
  • Parinti
  • Editorial
Cauta
scapa de toxine, broccoli, sex, sanatate fier, dieta, sanatate, slabire, frumusete, portocala, dragoste, teste, papa, asa, de, din, roz
forum benessere

Forum Home > Sex & Planning

Sex neprotejat

Marcela
Sex neprotejat  Data postarii:  28-09-2010 7:55AM
Buna ziua. As dori sa ma ajutati va rog. Am o nelamurire: am avut contact sexual neprotejat cu prietenul meu, care nu a ejaculat dar de catva timp am dureri de spate si de burta uneori in partea dreapta simt durerea mai accentuata, iar sanii ma dor la fel de tare, mai am si niste scurgeri maronii. Sper sa nu fie vorba de o sarcina. Va rog ajutati-ma!! Florea Ionela, Bucuresti

Diaconu
Re: Sex neprotejat  Data postarii:  28-09-2010 7:56AM
Ar trebui sa va prezentati de urgenta la un consult medical. Dupa descrierea simptomelor ar putea fi vorba de o sarcina extrauterina.

Posteaza mesaj in aceasta discutie

Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.

centrofarm
Aboneaza-te Feedburner Benessere  |   Termeni si conditii   |    |    Forum   |    Contact 

Copyright © 2007-2012 Centrofarm

Centrofarm   |   Revista Plafar  |   Plafar.net   |   Fitnesskit   |   Enetural  |   Produse Naturiste  |   Become a model  |   Nutri-City  |   Retete Culinare  |   Aparate auditive  |   Cariere Sanatatea copilului