Va rog,ajutati-ma cu un sfat!!!
|
irynuca_iryna |
Va rog,ajutati-ma cu un sfat!!! | Data postarii: 20-08-2010 11:44AM |
|
Am ciclul neregulat,si m-am certat de multe ori cu iubitul meu de ce nu vreau sa iau anticonceptionale.ca s-a saturat de prezervativ.Sunt de 2 ani cu el.De multe ori m-am abtinut sa nu facem fara prezervativ,dar mereu imi reprosa ca nu il iubesc.Asa ca pe 13 august am facut sex neprotejat dar el spune ca nu si-a dat drumul in mine,eu cred ca putin tot a curs in vagin.Tin sa va precizez zilele din ultimele luni cand mi-a venit ciclu.6-aprilie,9-mai,9-iunie,15 iulie....si.nici pn azi nu mi-a venit ciclul..... Acum 2 zile am avut dureri ingrozitoare de burta si frisoane,am avut diaree de 2 ori,si de atunci pn acum nu am mai facut treaba mare,si tot simt ca ma mai doare burta si am si dureri de cap.am luat pastile Algozone .O fi vreun simptom ca am ramas gravida?Eu nu imi doresc copil .cand pot sa fac un test sa vad daca am ramas?Pls,sfatuiti-ma cu ceva.Va rog. |
||
|
irynuca_iryna |
Re: Va rog,ajutati-ma cu un sfat!!! | Data postarii: 20-08-2010 6:19PM |
|
Vad ca a fost vizualizat de 17 utilizatori acest subiect si nimei nu s-a incumetat sa ma ajute cu un sfat ceva. Va rog,spuneti-mi ceva,ce trebuie facut? Mai precizez ca a doua zi dupa actul sexual am avut scurgeri ca in perioada fertila,in cantitati maricele ,chiar si azi le mai am da in cantitati mai mici. Oare as putea sa raman gravida??eu ma asteptam sa imi vina ciclul pn pe 20 luna aceasta,d'aia am luat acea decizie sa incerc si fara prezervativ daca eram sigura ca nu isi va da drumul in mn. Dar dc am inca dureri de burta si nu imi vine ciclul? Va rog,cineva cu experienta sa ma ajute cu ceva. |
||
|
asilana |
Re: Va rog,ajutati-ma cu un sfat!!! | Data postarii: 23-08-2010 10:12AM |
| Buna, in situatia ta este bine sa consulti medicul ginecolog dupa ce faci un test de sarcina.Si eu am avut acelasi ciclu neregulat si dupa anticonceptionale m-am hotarat sa-mi pun sterilet,Este cea mai buna solutie pt. cat si pt.parterul tau.cand te vei hotara sa faci un copil il scoti si totul va fi bine. | ||
Posteaza mesaj in aceasta discutie
Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.