benessere by centrofarm - stilul tau de viata
RegisterLogin
cauta
Forum
  • Vedete
  • Sanatate
  • Frumusete
  • Copilul-Tau
  • Sex-&-Planning
  • Cariera
  • Silueta-Ta
  • Tendinte
  • Psiho
  • Jumatatea-Ta
  • Destinatii
  • Reportaj
  • Culinar
  • Special
  • Test
  • Horoscop
  • Articolul-Lunii
  • Parinti
  • Editorial
Cauta
scapa de toxine, broccoli, sex, sanatate fier, dieta, sanatate, slabire, frumusete, portocala, dragoste, teste, papa, asa, de, din, roz
forum benessere

Forum Home > Sanatate

infectie urinara cu e coli !

plus_whitening
infectie urinara cu e coli !  Data postarii:  15-06-2010 8:43PM
http://www.cystitis-cystiti52s.com/e-coli-bug.htm

v am trimis avest link sa cititi despre d-mannosa..se pare ca noi producem acesta mannosa in noi( zaharul din fructe) insa cei ca noi ( cu cistite recurente) nu producem destula mannosa din cauza sistemului imunitar slabit . Acesta mannosa are rolul de a "pacali" ecoli s o primeasca in interiorul celulei si apoi s o distruga..insa noi neproducand suficienta mannosa ca sa distrugem ecoli facem cistite recurente...d-mannosa suplimenteaza cantitatea de mannosa necesara corpului de a distruge ecoli si nu mai da voie sa se inmulteasca..si poate cand sistemul nostru imunitar isi va reveni la limitele normale vom scapa definitiv de aceasta pacoste... va rog sa cititi acest link , este f interesant si chiar expplica exact ce face acesta d-mannosa minunata !!!
ps: eu folosesc d-mannosa pudra ( care mi se pare mai buna decat capsulele ) de o luna si jum si ma simt MINUNAT ! cum am o senzatie la vezica am luat o lingurita de d-mannosa cu apa , o ora ma abtin de la a face pipi si senzatia a DISPARUT !! iau cam 2 lingurite pe zi, insa puteti lua si 1 ling la 3,4 ore..sincer sunt atat de multumita de ac descoperire, minune as numi o pt ca n am crezut ca ma mai pot simti bine dupa atatea antibiotice, vaccinuri, prod naturiste, sau ca pot sta putin la rece cu picioarele, sau ca pot sa fac drag cu sotul meu fara teama si groaza de dupa...sper sa va foloseasca si dvs la fel cum mi a folosit si mie..o seara placuta ! produsul se gaseste si la noi !
MARY.MAYA89
Re: infectie urinara cu e coli !  Data postarii:  06-02-2011 11:40AM
ma numesc mary si am tot timpul probleme cu infectia am luat augmentin si urinal si nu ma simt bine deloc ma doare burta tot timpul nu mai stiu ce sa fac nu am nici o placere cand fac dra cu sotul rog recomandari.
madalina iosif
Infectie urinara  Data postarii:  27-12-2011 1:55PM
Am 14 ani, am mari probleme si anume:
Arrowracesc foarte des, am sensibilitate la frig si usturimi la urinare, dureri de burta, urinari frecvente si asta se intampla de cativa ani. Am urmat tratament de la doctorul de familie cu Amoxicilina, Indometacin supozitoare, Urinex, biseptol, comprese calde la burta, ceaiuri de merisor, matase de porumb, cimbrisor si antiinflamatoare si calmante. Dar toate acestea nu dau rezultate. Problema se repeta in fiecare primavara si iarna, adica atunci cand este mai frig si se pare ca tratamentul nu da rezultat. Am fost si la urolog si a zis ca totul e bine.
Ce sa mai fac si unde sa ma mai duc pentru ca nu mai pot iesi afara la frig. Dar ea nu are menstruatie inca.
Mesaj modificat de autor pe 27.12.2011

Posteaza mesaj in aceasta discutie

Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.

centrofarm
Aboneaza-te Feedburner Benessere  |   Termeni si conditii   |    |    Forum   |    Contact 

Copyright © 2007-2012 Centrofarm

Centrofarm   |   Revista Plafar  |   Plafar.net   |   Fitnesskit   |   Enetural  |   Produse Naturiste  |   Become a model  |   Nutri-City  |   Retete Culinare  |   Aparate auditive  |   Cariere Sanatatea copilului