diabet
|
joannnnne |
diabet | Data postarii: 05-02-2010 7:44AM |
|
|
||
|
joannnnne |
Re: diabet | Data postarii: 05-02-2010 7:46AM |
| eu am o glicemie mare ... am fost de curand internata in spital si au gasit o glicemie pana in 100, adica 95 am doar 15 ani nu mi sa spus nimic, la 1 zi cand am ajuns acasa pe nemancate am facut si eu un test am aparat de glicemie si mi`a iesit 126, am mai stat umpic si cam dupa ce am mancat (nimic dulce) am luat`o iar si am gasit`o 140. nu stiu ce se intampla mama spune ca din cauza supararilor pentru ca am niste probleme in familie si ma cam cert din orice cu tata, stiu ca diabetul in familia mea e o boala genetica pentru ca si bunicul meu a avut si a murit din cauza supararii si cresterea glicemiei totodata el era dependent de insulina, tatal meu a fost la acelasi medic la care sa tratat bunicu si i`a spus ca este oricand predispus la diabet, iar acum dimineata am observat o glicemie destul de mare pentru varsta mea si tatal meu care are 40 de ani si`a luat glicemia dimineata cu mine si el o avea 118 deci mai mica ca a mea... vreau sa stiu ce sanse am??? pentru diabet si daca este un inceput de diabet vreau sa fiu anuntata va rog mult!!!.. joi cand am ieshit din spital mi sa recomandat sa ma vada un medic endoclinolog dar tata nu vrea nici macar sa auda de asta, eu sunt foarte bonlavicioasa de mica si mai am si sinuzita cronica si gastrita aproape de ulcer, si probleme cu inima, nu prea stiu ce sa mai fac si ce se intampla va rog ajutatima si spunetimi ce pot sa fac si daca am un inceput de diabet!!! multumesc... | ||
Posteaza mesaj in aceasta discutie
Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.