operatie ochi
|
manutzu |
operatie ochi | Data postarii: 16-01-2010 3:30PM |
|
Imi cer scuze daca nu postez unde trebuie dar as avea foarte mult nevoie de niste informatii.Nepotul meu are 11ani si din nefericire, in urma cu 2 luni a suferit un accident care s-a lasat cu urmari destul de grave. A fost lovit in urma unui joc cu o bata destul de ascutita in ochiul stang, iar in urma acestei lovituri, dupa spusele medicului care l-a ingrijit a fost diagnosticat cu: - ruptura de retina - hemoragie retiniana - subluxatie de cristalin I-a fost schimbat pana acum de 3 ori tratamentul, a facut perfuzii multe, dar cheagurile de sange nu au fost indepartate inca...tensiunea la ochiul stang este de doar 2 la ultimul control...ni s-a spus ca necesita cel putin 2 operatii, dar cu toate acestea nu ni se da prea mari sanse de a mai vedea vreodata cu ochiul. Imi puteti da va rog un sfat si daca puteti sa ne ajutati? |
||
|
greeneyes |
Re: operatie ochi | Data postarii: 18-01-2010 2:11PM |
| Va sfătuiesc să mergeti la dr. Baltă,la clinica de oftalmologie din Bucuresti.Nu pierdeti timpul! | ||
|
dr_ene |
Re: operatie ochi | Data postarii: 01-07-2010 9:41PM |
|
Stimate domn, prognosticul dupa o ruptura retiniana depinde de starea anterioara a retinei( cel mai probabil, perfect normala la un copil de 11 ani la care ruptura a fost post-traumatica), de zona afectata( daca retina s-a detasat din zona ei centrala, chiar si dupa tratament, vederea va ramane afectata) si de perioada scursa pana la interventia terapeutica( o perioada mai lunga de 4-5 zile are consecinte semnificative). Exista in prezent mai multe tehnici folosite pentru a repara o ruptura retiniana. In maini experimentate, rezultatul favorabil al acestora este in continua crestere. Avand in vedere varsta nepotelului d-voastra si impactul pe care un astfel de accident il poate avea pe termen lung, sper ca ati apelat la medicii cei mai experimentati in domeniul patologiei retiniene. Va doresc multa sanatate! |
||
Posteaza mesaj in aceasta discutie
Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.