benessere by centrofarm - stilul tau de viata
RegisterLogin
cauta
Forum
  • Vedete
  • Sanatate
  • Frumusete
  • Copilul-Tau
  • Sex-&-Planning
  • Cariera
  • Silueta-Ta
  • Tendinte
  • Psiho
  • Jumatatea-Ta
  • Destinatii
  • Reportaj
  • Culinar
  • Special
  • Test
  • Horoscop
  • Articolul-Lunii
  • Parinti
  • Editorial
Cauta
scapa de toxine, broccoli, sex, slabire, Frumusete, sanatate fier, dragoste, dieta, portocala, papa, de, asa, sanatate, roz, din, teste
forum benessere

Forum Home > Frumusete

puncte negre

andreea_a
puncte negre  Data postarii:  11-01-2010 1:35PM
Buna!

Am 15 ani si de ceva timp am foarte multe puncte negre in zona T,iar tenul este gras tot in acea zona.Folosesc produse speciale de curatat fata,dar ce fond de ten as putea folosi ca sa acopere punctele negre?

Va multumesc!
Andreea.
Mesaj modificat de autor pe 11.01.2010
dr_chebac_ioana
Re: puncte negre  Data postarii:  11-01-2010 1:40PM
Aveti sigur o dermatita seboreica.

Este nevoie in primul rand de un tratament cosmetic (extragerea punctelor negre) si de un tratament dermatologic adecvat. Fondul de ten, nu se aplica decat atunci cand tenul este perfect curat. Deci, va asteptam in cabinetul de dermatologie pentru tratament.

Dr. Chebac Ioana – medic primar dermatovenerologie Bioderm

Va dorim multa sanatate!
Cu respect,
ECHIPA CENTROFARM
ancaconstantin
Re: puncte negre  Data postarii:  18-10-2011 9:38AM
Buna!Sincer nu stiu daca fondul de ten e cea mai buna rezolvare pentru punctele negre..adica tu nu faci decat sa le acoperi si chiar sa inrautatesti situatia..Si eu am avut probleme cu tenul..poti folosi in schimb o crema cu argila, sau chiar apa termala...Eu folosesc crema asta http://www.sanafarm.ro/avene-diacneal-tratament-pentru-ten-acneic-pierre-fabre-p-2376.html poate te ajuta si pe tine..succes:*

Posteaza mesaj in aceasta discutie

Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.

centrofarm
Aboneaza-te Feedburner Benessere  |   Termeni si conditii   |    |    Forum   |    Contact 

Copyright © 2007-2012 Centrofarm

Centrofarm   |   Revista Plafar  |   Plafar.net   |   Fitnesskit   |   Enetural  |   Produse Naturiste  |   Become a model  |   Nutri-City  |   Retete Culinare  |   Aparate auditive  |   Cariere Sanatatea copilului