puncte negre
|
andreea_a |
puncte negre | Data postarii: 11-01-2010 1:35PM |
|
Buna! Am 15 ani si de ceva timp am foarte multe puncte negre in zona T,iar tenul este gras tot in acea zona.Folosesc produse speciale de curatat fata,dar ce fond de ten as putea folosi ca sa acopere punctele negre? Va multumesc! Andreea. Mesaj modificat de autor pe 11.01.2010 |
||
|
dr_chebac_ioana |
Re: puncte negre | Data postarii: 11-01-2010 1:40PM |
|
Aveti sigur o dermatita seboreica. Este nevoie in primul rand de un tratament cosmetic (extragerea punctelor negre) si de un tratament dermatologic adecvat. Fondul de ten, nu se aplica decat atunci cand tenul este perfect curat. Deci, va asteptam in cabinetul de dermatologie pentru tratament. Dr. Chebac Ioana – medic primar dermatovenerologie Bioderm Va dorim multa sanatate! Cu respect, ECHIPA CENTROFARM |
||
|
ancaconstantin |
Re: puncte negre | Data postarii: 18-10-2011 9:38AM |
|
Buna!Sincer nu stiu daca fondul de ten e cea mai buna rezolvare pentru punctele negre..adica tu nu faci decat sa le acoperi si chiar sa inrautatesti situatia..Si eu am avut probleme cu tenul..poti folosi in schimb o crema cu argila, sau chiar apa termala...Eu folosesc crema asta http://www.sanafarm.ro/avene-diacneal-tratament-pentru-ten-acneic-pierre-fabre-p-2376.html poate te ajuta si pe tine..succes:* |
||
Posteaza mesaj in aceasta discutie
Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.