benessere by centrofarm - stilul tau de viata
RegisterLogin
cauta
Forum
  • Vedete
  • Sanatate
  • Frumusete
  • Copilul-Tau
  • Sex-&-Planning
  • Cariera
  • Silueta-Ta
  • Tendinte
  • Psiho
  • Jumatatea-Ta
  • Destinatii
  • Reportaj
  • Culinar
  • Special
  • Test
  • Horoscop
  • Articolul-Lunii
  • Parinti
  • Editorial
Cauta
scapa de toxine, broccoli, sex, sanatate fier, dieta, sanatate, slabire, frumusete, portocala, dragoste, teste, papa, asa, de, din, roz
forum benessere

Forum Home > Copilul tau

buna ziua

papusa_ta_ sexy
buna ziua  Data postarii:  11-01-2010 1:29PM
buna ziua am si eu o intrebare bebelusul meu are niste bubite pe fata si in jurul gatului gen cosuri ce trebuie sa fac?
dr_m_agapie
Re: buna ziua  Data postarii:  11-01-2010 1:32PM
Ar fi de stiut mai intii pe ce cale ati nascut. Daca ati nascut pe cai naturale,ar fi de stiut daca ati facut pe parcursul sarcinii un examen bacteriologic si micologic al secretiei vaginale,in urma caruia vi s-a prescris vreun tratament si daca ati urmat acel tratament.Necesar ar mai fi fost sa ne spuneti si la ce virsta a copilului au aparut primele bubite si cite luni are acum.

In asteptarea acestor precizari,in acest moment nu va pot sfatui decit sa-i tratati pielea cu blindete,sa nu interveniti in forta si evident sa-l aratati unui dermatolog.

Fara sa vad bebelusul nu va pot sfatui decit sa-l spalati o data pe zi sau la doua zile cu un sapun sau gel usor dezinfectant(care contine Cu-Zn),sa-i atingeti seara ,dupa baie,dupa zvintarea pielii bubitele cu violet de gentiana1% sau albastru de metil1%,iar dimineata sa-l ungeti in strat foarte subtire,evident dupa ce i-ati facut toaleta si pielea s-a uscat,cu o crema antibiotic(cu acid fusidic sau neomicina si bacitracina).

V-as mai sugera sa fierbeti prosoapele cu care-l stergeti si sa le calcati,dupa fiecare folosire si poate nu in ultimul rind sa faca toti cei care stau in preajma copilului cite un exsudat faringian si unul nazal.

In asteptarea detaliilor cerute,puteti incerca pentru citeva zile ceea ce v-am recomandat.Daca presupunerile mele sint corecte ,in citeva zile ar trebui sa vedeti rezultate bune.Va doresc succes!

Dr.MONICA AGAPIE - Medic Primar Dermato-Venerolog BIODERM MEDICAL CENTER

Posteaza mesaj in aceasta discutie

Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.

centrofarm
Aboneaza-te Feedburner Benessere  |   Termeni si conditii   |    |    Forum   |    Contact 

Copyright © 2007-2012 Centrofarm

Centrofarm   |   Revista Plafar  |   Plafar.net   |   Fitnesskit   |   Enetural  |   Produse Naturiste  |   Become a model  |   Nutri-City  |   Retete Culinare  |   Aparate auditive  |   Cariere Sanatatea copilului