benessere by centrofarm - stilul tau de viata
RegisterLogin
cauta
Forum
  • Vedete
  • Sanatate
  • Frumusete
  • Copilul-Tau
  • Sex-&-Planning
  • Cariera
  • Silueta-Ta
  • Tendinte
  • Psiho
  • Jumatatea-Ta
  • Destinatii
  • Reportaj
  • Culinar
  • Special
  • Test
  • Horoscop
  • Articolul-Lunii
  • Parinti
  • Editorial
Cauta
scapa de toxine, broccoli, sex, sanatate fier, dieta, sanatate, slabire, frumusete, portocala, dragoste, teste, papa, asa, de, din, roz
forum benessere

Forum Home > Sanatate

PENTRU DOMANA DR. DANIELA BUNBAC

dumitriu_doina
PENTRU DOMANA DR. DANIELA BUNBAC  Data postarii:  11-01-2010 10:39AM
Buna ziua.

Ma numesc dumitriu doina sunt din slatina jud. Olt si as dori tare mult sa ma lamureasca si pe mine Doamna Doctor Daniela Bunbac in urmatoarea problema a mea si anume: dimineata ma trezesc cu amar pe gat si zic eu ca am problema cu fierea.

Am fost la doctor mi s-a facut ecograf si la fiere, stomac, rinichi si mi s-a spus ca doar am fierea lenesa dar nimic altceva nu mai am. Mi s-a dat motilium am baut o luna cate o pastila pe zi dar cand incep sa mananc mere - fructe in general cruditati sau mezeluri usor afumate sau mai am obieceiul sa mananc la ora 10 noaptea, dimineata cand ma trezesc, am cu amar pe gat si daca continui in timpul zilei sa mananc de exemplu branza imi vine amar si mai rau.

Stiu ca aceste alimente sunt contraindicate dar as vrea sa iau un tratament sau pe baza de plante o perioada de timp iar la urma sa pot manca si eu si fructe si salam prajeli oricum nu mananc . Va multumesc si va rog frumos sa-mi raspundeti si mie la acest email . M-as bucura tare mult daca mi-ati oferi dvs un tratament bun as veni pana la constanta si v-as multumi personal.

Mesaj modificat de autor pe 11.01.2010
daniela_bunbac
Re: PENTRU DOMANA DR. DANIELA BUNBAC  Data postarii:  11-01-2010 11:14AM
Buna ziua

In primul rand trebuiesc clarificate niste notiuni pe care dumneavoastra probabil ca le-ati inteles un pic gresit.

1. stomacul nu se poate vedea ecografic (stomacul se investigheaza endoscopic sau radiologic);

2. motilium nu este un tratament clasic pentru afectiunile colecistului (ale "fierii") ci pentru tulburarile de motilitate gastrica (reflux gastro-esofacian, dispepsie, greata, voma, arsuri).

Din cele relatate de dvs nu am inteles daca medicul care v-a examinat a stabilit ca a veti si o afectiune gastrica.

Acum, plecand de la premiza ca totusi, gustul amar (nu acru, nu arsuri) in gura este dat de o diskinezie biliara ( o funtionare deficitara a colecistului)- cum se intampla cel mai frecvent, este neobisnuit faptul ca dvs nu aveti si alte simptome referitoare la aceasta afectiune ( durere sub rebordul costal drept in special dupa mese, balonare, greturi, varsaturi) si faptul ca acest gust amar apre dupa consum de fructe si legume care, tocmai, este indicat in afectiuni biliare si contraindicat in anumite afectiuni gastrice sau intestinale.

Dat fiind faptul ca informatiile date de dvs nu sunt suficient de concludente poate ca ar fi mai bine sa reveniti la medicul dvs pentru o anamneza si un consult amanuntit in vederea stabilirii unui diagnostic si apoi a tratamentului.

Numai bine va doresc,

Dr Daniela Bunbac
Medicover Constanta

Mesaj modificat de autor pe 11.01.2010
ramona_vicol
Re: PENTRU DOMANA DR. DANIELA BUNBAC  Data postarii:  18-03-2010 3:15PM
Bună ziua,d-na doctor Daniela!
Am observat ca sunteti din C-ta si acest lucru ma motiveaza sa va scriu cu dorinta de a ma ajuta intr-o privinta.
Numele meu este Vicol Ramona,sunt din Medgidia,judetul CONSTANTA.
In luna februarie anul acesta,am descoperit ca mama mea are cancer(MALIGN)mamar,la sanul stang.I-au facut mai multe analize in spitalul mare din C-ta si ne-au spus ca nu ar avea metastaze,iar acum va parcurge 4 faze de citostatice.Deja prima faza a fost inceputa si abia dupa 21 de zile va merge pt a doua faza de citostatice.Doresc sa pot intra in dicutie cu un doctor oncolog(forum) in care sa pot afla mai multe detalii corecte despre cancerul malign.Cum sa pot avea grija de mama mea,despre o alimentati corecta si corespunzatoare pt mama mea cu privire la cancer,etc.
Imi doresc mult ca mama mea sa fie bine si cancerul sa nu mai recidiveze dupa operatie(ii va face extirparea sanului stang).
Mă puteti ajuta in aceasta privinta???
VA MULTUMESC MULT SI ASTEPT RASPUNSUL DMVS.(daca se poate sa-mi trimite-ti un raspuns pe adresa mea de email: ramona_vicol@yahoo.com).

Posteaza mesaj in aceasta discutie

Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.

centrofarm
Aboneaza-te Feedburner Benessere  |   Termeni si conditii   |    |    Forum   |    Contact 

Copyright © 2007-2012 Centrofarm

Centrofarm   |   Revista Plafar  |   Plafar.net   |   Fitnesskit   |   Enetural  |   Produse Naturiste  |   Become a model  |   Nutri-City  |   Retete Culinare  |   Aparate auditive  |   Cariere Sanatatea copilului