benessere by centrofarm - stilul tau de viata
RegisterLogin
cauta
Forum
  • Vedete
  • Sanatate
  • Frumusete
  • Copilul-Tau
  • Sex-&-Planning
  • Cariera
  • Silueta-Ta
  • Tendinte
  • Psiho
  • Jumatatea-Ta
  • Destinatii
  • Reportaj
  • Culinar
  • Special
  • Test
  • Horoscop
  • Articolul-Lunii
  • Parinti
  • Editorial
Cauta
scapa de toxine, broccoli, sex, slabire, Frumusete, sanatate fier, dragoste, dieta, portocala, papa, de, asa, sanatate, roz, din, teste
forum benessere

Forum Home > Frumusete

creme pentru piele sensibila

tintaraluca
creme pentru piele sensibila  Data postarii:  30-12-2009 9:39AM
Buna ziua doamna doctor! Ma numesc Tinta Raluca si am 30 de ani. Din adolescenta obisnuiesc sa-mi extrag singura punctele negre si desi am observat ca nu-mi face bine acest "tratament" l-am aplicat in continuare. Asa ca pe la varsta de 25 de ani m-am ales cu o acnee provocata de mainile mele, presupun. Dupa fel de fel de creme si tratamente gasite pe net, dupa un tratament la cosmetica ce a dat rezultate doar pentru o scurta perioada, am mers la un dermatolog foarte bun, d-na dr. Zbranca din Iasi, de acolo dumneaei m-a trimis si la entocrinolog(care mi-a recomandat anticonceptionale dar pe care nu le-am luat deoarece imi doream un copil, pe care acum il am Very Happy). Oricum , tratamentul d-nei dr Zbranca a avut rapid rezultate. Ultima data am mers la dumneaei la control in vara lui 2008 cand mi-a recomandat ca si creme LA ROCHE POSAY- TOLERIANE, pielea mea fiind sensibila. De asemenea, din aceeasi gama am folosit si demachiantul si apa termala.Acum v-as intreba cat timp pot folosi aceleasi produse si daca acestea merg folosite si vara si iarna. Apoi nicodata nu mi-a fost clar daca atunci cand aplic o crema cu factor de protectie aplic initial si crema de fata si peste aceasta ce acu fltru. Deoarece nu mi-am permis in acest timp un nou control dermatologic, va rog daca binevoiti sa-mi recomandati cremele ce le pot folosi . Va multumesc mult si va doresc un an cu multa sanatate si succese!
andrutza
Re: creme pentru piele sensibila  Data postarii:  14-06-2010 2:52PM
eu am bubite pe picioare de la ras si de la caldura imi apar acolo unde cresc firele de par,si imi creste parul asa de repede ca trebuie sa ma rad la 2 zile si niciodata nu imi trec bubitele de pe picioare !vreau sa am si eu picioare fine,oare daca m-as epila cu ceara as scapa de bubitele astea? ce sa fac cu ce sa ma dau sa scap de ele...acum e si mai grav cu caldura asta ...am niste picioare de mi-e rusine sa port si eu ceva mai scurt.

Posteaza mesaj in aceasta discutie

Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.

centrofarm
Aboneaza-te Feedburner Benessere  |   Termeni si conditii   |    |    Forum   |    Contact 

Copyright © 2007-2012 Centrofarm

Centrofarm   |   Revista Plafar  |   Plafar.net   |   Fitnesskit   |   Enetural  |   Produse Naturiste  |   Become a model  |   Nutri-City  |   Retete Culinare  |   Aparate auditive  |   Cariere Sanatatea copilului