creme pentru piele sensibila
|
tintaraluca |
creme pentru piele sensibila | Data postarii: 30-12-2009 9:39AM |
|
Buna ziua doamna doctor! Ma numesc Tinta Raluca si am 30 de ani. Din adolescenta obisnuiesc sa-mi extrag singura punctele negre si desi am observat ca nu-mi face bine acest "tratament" l-am aplicat in continuare. Asa ca pe la varsta de 25 de ani m-am ales cu o acnee provocata de mainile mele, presupun. Dupa fel de fel de creme si tratamente gasite pe net, dupa un tratament la cosmetica ce a dat rezultate doar pentru o scurta perioada, am mers la un dermatolog foarte bun, d-na dr. Zbranca din Iasi, de acolo dumneaei m-a trimis si la entocrinolog(care mi-a recomandat anticonceptionale dar pe care nu le-am luat deoarece imi doream un copil, pe care acum il am |
||
|
andrutza |
Re: creme pentru piele sensibila | Data postarii: 14-06-2010 2:52PM |
| eu am bubite pe picioare de la ras si de la caldura imi apar acolo unde cresc firele de par,si imi creste parul asa de repede ca trebuie sa ma rad la 2 zile si niciodata nu imi trec bubitele de pe picioare !vreau sa am si eu picioare fine,oare daca m-as epila cu ceara as scapa de bubitele astea? ce sa fac cu ce sa ma dau sa scap de ele...acum e si mai grav cu caldura asta ...am niste picioare de mi-e rusine sa port si eu ceva mai scurt. | ||
Posteaza mesaj in aceasta discutie
Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.