Celulita
|
sandu ilona |
Re: Celulita | Data postarii: 06-11-2010 9:44AM |
| buna, eu am folosit foarte multe trat. pt celulita, aveam noduli, care erau f durerosi si am consultat f multi medici si nutrtionisti, fara prea multe rezultate. Am o prietena care e din Iasi si mi a recomandat produse de la Guam nu mai auzisem de ele, Pot spune ca sunt f bune mi am facut impachetare cu namol cu sare marina, si dupa vreo 2 sapt am avut rezultate. Iti recomand cu incredere sa folosesti.Le gasesti si pe site ul lor (www.guam.ro), si in farmacii. | ||
|
MiaMis |
Re: Celulita | Data postarii: 18-05-2011 1:42PM |
| Fara putin efort, nu prea ai sanse. Trebuie sa faci sport, sa ai grija la alimentatie si ceva creme, dar cele de la noi sunt de proasta calitate. Oricum, o data instalata, slabe sanse sa scapi de ea definitiv Ce iti pot recomanda cu incredere este Oligo. Chiar se vad rezultatele. Acum, depinde doar de tine | ||
|
paola |
Re: Celulita | Data postarii: 22-02-2012 10:35AM |
|
Buna, Pot sa va recomand cu incredere produsele Guam. Trebuie doar sa urmezi schema de tratament propusa . Cu rabdare in 4 saptamani veti vedea rezultate. Le gasiti pe internet pe adresa www.guam.ro. Sunt produse italiene. |
||
Posteaza mesaj in aceasta discutie
Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.