benessere by centrofarm - stilul tau de viata
RegisterLogin
cauta
Forum
  • Vedete
  • Sanatate
  • Frumusete
  • Copilul-Tau
  • Sex-&-Planning
  • Cariera
  • Silueta-Ta
  • Tendinte
  • Psiho
  • Jumatatea-Ta
  • Destinatii
  • Reportaj
  • Culinar
  • Special
  • Test
  • Horoscop
  • Articolul-Lunii
  • Parinti
  • Editorial
Cauta
scapa de toxine, broccoli, sex, sanatate fier, dieta, sanatate, slabire, frumusete, portocala, dragoste, teste, papa, asa, de, din, roz
forum benessere

Forum Home > Silueta ta

Celulita

sandu ilona
Re: Celulita  Data postarii:  06-11-2010 9:44AM
buna, eu am folosit foarte multe trat. pt celulita, aveam noduli, care erau f durerosi si am consultat f multi medici si nutrtionisti, fara prea multe rezultate. Am o prietena care e din Iasi si mi a recomandat produse de la Guam nu mai auzisem de ele, Pot spune ca sunt f bune mi am facut impachetare cu namol cu sare marina, si dupa vreo 2 sapt am avut rezultate. Iti recomand cu incredere sa folosesti.Le gasesti si pe site ul lor (www.guam.ro), si in farmacii.
MiaMis
Re: Celulita  Data postarii:  18-05-2011 1:42PM
Fara putin efort, nu prea ai sanse. Trebuie sa faci sport, sa ai grija la alimentatie si ceva creme, dar cele de la noi sunt de proasta calitate. Oricum, o data instalata, slabe sanse sa scapi de ea definitiv Ce iti pot recomanda cu incredere este Oligo. Chiar se vad rezultatele. Acum, depinde doar de tine
paola
Re: Celulita  Data postarii:  22-02-2012 10:35AM
Buna,
Pot sa va recomand cu incredere produsele Guam. Trebuie doar sa urmezi schema de tratament propusa . Cu rabdare in 4 saptamani veti vedea rezultate. Le gasiti pe internet pe adresa www.guam.ro. Sunt produse italiene.

Posteaza mesaj in aceasta discutie

Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.

centrofarm
Aboneaza-te Feedburner Benessere  |   Termeni si conditii   |    |    Forum   |    Contact 

Copyright © 2007-2012 Centrofarm

Centrofarm   |   Revista Plafar  |   Plafar.net   |   Fitnesskit   |   Enetural  |   Produse Naturiste  |   Become a model  |   Nutri-City  |   Retete Culinare  |   Aparate auditive  |   Cariere Sanatatea copilului