Cresterea parului :D
|
aburika96 |
Cresterea parului :D | Data postarii: 31-07-2009 1:12PM |
| buna! as dori sa aflu cateva trucuri pentru cresterea mai rapida a parului.m-am tuns de curand si abia astept sa creasca.nush ce sa fac......ce ma sfatuiti??? | ||
|
Stephanie |
Re: Cresterea parului :D | Data postarii: 01-08-2009 8:57AM |
|
Buna ziua,numele meu e Stefania,si as dori sa va intreb daca se mai poarta parul cret?as dori sa imi fac o schimbare, si mi-as dori cret.Mai am o dilema nu stiu ce culoare sa ma fac,culoarea mea naturala de par, e un saten inchis-castaniu,tenul putin masliniu,ochii caprui pana acum am folosit nuante de blond mediu,beige,automne care ma prindeau f bine.Credeti ca as putea sa incerc si nuante de blond mai deschis?sau la baza o culoare mai inchisa si suvite blonde deschise...nu stiu vreau o schimbare cu adev si frumoasa, pentru ca e o zi speciala ...Brunet-albastrui mi-a spus cineva ,dar cu siguranta nu mi-ar sta bine, nu imi place brunet. Va rog ajutati-ma sa aleg varianta corecta.Va multumesc |
||
|
Not_beautiful_enough |
Re: Cresterea parului :D | Data postarii: 20-11-2009 1:25PM |
| Nu te aventura la nuante prea deschise mai degraba mentine un saten deschis natural sau unul putin auriu te va prinde bine. negrul nu e o optiune fericita. | ||
Posteaza mesaj in aceasta discutie
Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.