benessere by centrofarm - stilul tau de viata
RegisterLogin
cauta
Forum
  • Vedete
  • Sanatate
  • Frumusete
  • Copilul-Tau
  • Sex-&-Planning
  • Cariera
  • Silueta-Ta
  • Tendinte
  • Psiho
  • Jumatatea-Ta
  • Destinatii
  • Reportaj
  • Culinar
  • Special
  • Test
  • Horoscop
  • Articolul-Lunii
  • Parinti
  • Editorial
Cauta
scapa de toxine, broccoli, sex, slabire, Frumusete, sanatate fier, dragoste, dieta, portocala, papa, de, asa, sanatate, roz, din, teste
forum benessere

Forum Home > Frumusete

Cresterea parului :D

aburika96
Cresterea parului :D  Data postarii:  31-07-2009 1:12PM
buna! as dori sa aflu cateva trucuri pentru cresterea mai rapida a parului.m-am tuns de curand si abia astept sa creasca.nush ce sa fac......ce ma sfatuiti???
Stephanie
Re: Cresterea parului :D  Data postarii:  01-08-2009 8:57AM
Buna ziua,numele meu e Stefania,si as dori sa va intreb daca se mai poarta parul cret?as dori sa imi fac o schimbare, si mi-as dori cret.Mai am o dilema nu stiu ce culoare sa ma fac,culoarea mea naturala de par, e un saten inchis-castaniu,tenul putin masliniu,ochii caprui pana acum am folosit nuante de blond mediu,beige,automne care ma prindeau f bine.Credeti ca as putea sa incerc si nuante de blond mai deschis?sau la baza o culoare mai inchisa si suvite blonde deschise...nu stiu vreau o schimbare cu adev si frumoasa, pentru ca e o zi speciala ...Brunet-albastrui mi-a spus cineva ,dar cu siguranta nu mi-ar sta bine, nu imi place brunet. Va rog ajutati-ma sa aleg varianta corecta.Va multumesc

Not_beautiful_enough
Re: Cresterea parului :D  Data postarii:  20-11-2009 1:25PM
Nu te aventura la nuante prea deschise mai degraba mentine un saten deschis natural sau unul putin auriu te va prinde bine. negrul nu e o optiune fericita.

Posteaza mesaj in aceasta discutie

Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.

centrofarm
Aboneaza-te Feedburner Benessere  |   Termeni si conditii   |    |    Forum   |    Contact 

Copyright © 2007-2012 Centrofarm

Centrofarm   |   Revista Plafar  |   Plafar.net   |   Fitnesskit   |   Enetural  |   Produse Naturiste  |   Become a model  |   Nutri-City  |   Retete Culinare  |   Aparate auditive  |   Cariere Sanatatea copilului