trusa pentru prim-ajutor
|
|||||||
|
ana_gheorghe |
trusa pentru prim-ajutor | Data postarii: 03-07-2009 6:22AM | |||||
| plec in vacanta la jumatatea lui iulie si am nevoie de un sfat legat de ce sa contina trusa mea de prim-ajutor | |||||||
|
Claudette |
Re: trusa pentru prim-ajutor | Data postarii: 03-07-2009 6:44AM | |||||
|
Cred ca sunt cateva lucruri care nu are trebui sa-ti lipseasca din trusa de prim ajutor. In cazul meu, de exemplu, nu-mi lipsesc din trusa produsele antibacteriene. Indiferent care ar fi destinatia pe care ai ales-o pentru ati petrece concediul, este bine sa ai cateva produse care sa te ajute sa treci peste micile inconveniente care ar putea aparea. |
|||||||
|
ana_gheorghe |
Re: trusa pentru prim-ajutor | Data postarii: 03-07-2009 3:32PM | |||||
|
multumesc caludette prentru sfat dar nu prea mai ajutat. Cand zici antibacteriene la ce te referi? Dar cand ma doare capul ce sa fac cu antibacterienele? |
|||||||
|
Claudette |
Re: trusa pentru prim-ajutor | Data postarii: 06-07-2009 6:26AM | |||||
|
De exemplu, eu cand plec in concediu imi iau urmatoarele: pastile anti-durere, antiinflamatorii, anti alergice, comprese sterile, rivanol, apa oxigenata. In ceea ce priveste produsele antibacteriene, ma refeream ca sunt indispensabile. De exemplu, pentru o persoana ca mine , care se juleste si se zgarie tot timpul, trebuie sa am grija sa nu ma infectez; si aici intra antibacterienele. |
|||||||
|
ana_gheorghe |
Re: trusa pentru prim-ajutor | Data postarii: 07-07-2009 11:41AM | |||||
|
pentru claudette: apropo de julituri si zgarieturi (si eu sunt o persoana care are ''evenimete'' din astea destul de des) poti sa-mi recomanzi un produs eficient? Ca apa oxigenata, rivanolul si compresele sterile sunt prea invechite si ocupa prea mult loc in geanta. |
|||||||
|
dr_ene |
Re: trusa pentru prim-ajutor | Data postarii: 07-07-2009 7:25PM | |||||
|
Draga Ana, Iata cateva recomandari referitoare la ce trebuie sa contina obligatoriu trusa de prim ajutor pentru o vacanta familiala( voi include si medicatia pediatrica, presupunand ca fie in prezent, fie in viitor vacantele tale vor include si copii): 1.Aspirina, Ibuprofen sau Paracetamol de adulti 2. Ibuprofen sau Paracetamol pentru copii 3. Gel antiseptic pentru maini( cand apa si sapunul nu sunt la dispozitie) 4. Spray antiinsecte 5. Lotiune de protectie solara 6.Solutie antiseptica( betadina, rivanol)/ Sapun antibacterian 7.Antidiareice 8. Antiacide 9. Antihistaminice( medicamente de alergie) 10. Antivomitive 11. Antitusive 12. Bandaje adezive( pansaplast), tampoane de vata, pansamente sterile, servetele umede 13. Penseta si ac( pentru aschii) 14. Termometru( adult si copil) 15. Lotiune pentru iritatie de scutec 16. Aspirator nazal 17. Manual de prim ajutor Antibioticele orale nu sunt parte din lista mai sus mentionata, intrucat tratamentul antibiotic trebuie intotdeauna recomandat de un medic si in urma unui consult clinic si pentru motive obiective. Referitor la unguentele cu antibiotic pentru aplicatii locale, acestea sunt recomandate in cazul ranilor cu factori de risc( prin muscatura de animal sau de om, expuse la pamant, cu semne de infectie clara). In cazul ranilor comune, superficiale cea mai eficienta si recomandata masura ramane spalatul atent cu apa si sapun si pansamentul local alternand cu momente in care leziunea este expusa la aer. Acestea sunt metodele eficiente ce au trecut testul timpului si nu vor fi niciodata demodate. Iti doresc o vacanta extraordinara si fara incidente! |
|||||||
|
ana_gheorghe |
Re: trusa pentru prim-ajutor | Data postarii: 14-07-2009 2:25PM | |||||
|
Multumesc doctor Ene pentru sfatul pretios pe care l-am primit de la Dvs. Acum chiar ca voi avea o vacanta lipsita de griji. |
|||||||
|
giovanni |
Re: trusa pentru prim-ajutor | Data postarii: 27-07-2009 9:54AM | |||||
|
buna ziua, pentru cursuri specializate va stau la dispozitie. sunt instructor de Prim ajutor certificat international. cursurile sunt structurate pe 2 categorii generale: PRIMARY CARE - CPR - pierderea cunostintei; - stop cardio-respirator; SECONDARY CARE - hemoragii; - luxatii, entorse; - arsuri (in caz de electrocutare sau insolatie), innec. pentru orice detalii ma puteti contacta: http://primulajutor.blogspot.com/ multumesc |
|||||||
|
Claudette |
Re: trusa pentru prim-ajutor | Data postarii: 27-07-2009 1:51PM | |||||
| Apropo de zgarieturi, m-am uitat in paginile site-ului Centrofarm si am gasit un super produs "Themiseal gel". Din pacate nu poti comanda pe site, ci trebuie sa mergi intr-una din farmaciile Centrofarm. | |||||||
|
admin |
Re: trusa pentru prim-ajutor | Data postarii: 14-08-2009 7:44AM | |||||
|
Buna ziua, Produsul Themiseal se poate comanda online direct de pe site-ul www.Centrofarm.ro: Comanda Themiseal Multa sanatate! Echipa www.Benessere.ro Mesaj modificat de Administrator pe 14.08.2009 |
|||||||
Posteaza mesaj in aceasta discutie
Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.
| Pagini: | 1 | 2 | + |