benessere by centrofarm - stilul tau de viata
RegisterLogin
cauta
Forum
  • Vedete
  • Sanatate
  • Frumusete
  • Copilul-Tau
  • Sex-&-Planning
  • Cariera
  • Silueta-Ta
  • Tendinte
  • Psiho
  • Jumatatea-Ta
  • Destinatii
  • Reportaj
  • Culinar
  • Special
  • Test
  • Horoscop
  • Articolul-Lunii
  • Parinti
  • Editorial
Cauta
scapa de toxine, broccoli, sex, sanatate fier, dieta, sanatate, slabire, frumusete, portocala, dragoste, teste, papa, asa, de, din, roz
forum benessere

Forum Home > Sanatate

CADERE DE CALCIU?

florent_florentin@yahoo.com
CADERE DE CALCIU?  Data postarii:  14-06-2009 5:33PM
giovanni
Re: CADERE DE CALCIU?  Data postarii:  27-07-2009 9:54AM
buna ziua,

pentru cursuri specializate va stau la dispozitie. sunt instructor de Prim ajutor certificat international.
cursurile sunt structurate pe 2 categorii generale:

PRIMARY CARE - CPR
- pierderea cunostintei;
- stop cardio-respirator;

SECONDARY CARE
- hemoragii;
- luxatii, entorse;
- arsuri (in caz de electrocutare sau insolatie), innec.

pentru orice detalii ma puteti contacta:
http://primulajutor.blogspot.com/

multumesc
ionela
Re: CADERE DE CALCIU?  Data postarii:  23-09-2009 5:39PM
Buna
DE vreo 2 saptamani ma doare in partea stanga sus.,Am fost recent la mama sa o ajut la taiat lemne,insa acest lucru se intampla in fiecare zi mai ales daca ma grabesc,efort,de exemplu :eu fac aerobic de 1 an de zile ,mananc aproximativ sanatos,dar fumez asta nu e bine ,Cred ca ma doare splina.Am 28 ani ,55kg ,1 60 inaltime.Vreau sa stiu ce pot face acasa cand incep durerile?Am observat ,daca ma intind pt cateva minute durerea dispare.Eu merg fff des la medic,sa fac o ecografie abdominala?Am in schimb tensinea mica:90 60,uneori chiar 80 cu 60 si ametesc cand ma ridic dintr-o data in picioare..Nu am facut niciodata o electrocardiograma.Sunt convinsa in schimb ca sunt hipotensiva..Pot avea probleme din cauza asta?Ce pot face in momentele in care imi scade tensiunea si ce pot face pt durerea de splina acasa? Am uitat .Atacul de panica a fost prezent in viata mea de cateva ori,am incercat in momentele acelea sa respir ,am luat emocalm de la plafar m au ajutat,acum sunt bine , mai am insa uneori momente cand mi se intampla sa am un atac si mi se face frica ca nu cumva sa mi produc singura vreun infarct tocmai fiindca imi bate inima asa de tare.Multumesc!
tudor
Probleme cu respiratia  Data postarii:  08-04-2012 9:07AM
am o problema. simt nevoia sa trag aer in piept iar dimineata cand stau in pat simt ca nu am suficient aer.Cu o zi inainte am mers pe jos destul de mult si dupa o ora mam dus si la sala unde am facut efort fizic.eu sufar de insuficienta mitrala grad 1fara semnificatii hemo-dinamice.Aceasta lipsa de aer poate fi din cauza lipsei de calciu sau din cauza insuficientei?Sunt foarte ingrijorat.Va rog sa-mi raspundeti cat mai repede.Multumesc

Posteaza mesaj in aceasta discutie

Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.

centrofarm
Aboneaza-te Feedburner Benessere  |   Termeni si conditii   |    |    Forum   |    Contact 

Copyright © 2007-2012 Centrofarm

Centrofarm   |   Revista Plafar  |   Plafar.net   |   Fitnesskit   |   Enetural  |   Produse Naturiste  |   Become a model  |   Nutri-City  |   Retete Culinare  |   Aparate auditive  |   Cariere Sanatatea copilului