benessere by centrofarm - stilul tau de viata
RegisterLogin
cauta
Forum
  • Vedete
  • Sanatate
  • Frumusete
  • Copilul-Tau
  • Sex-&-Planning
  • Cariera
  • Silueta-Ta
  • Tendinte
  • Psiho
  • Jumatatea-Ta
  • Destinatii
  • Reportaj
  • Culinar
  • Special
  • Test
  • Horoscop
  • Articolul-Lunii
  • Parinti
  • Editorial
Cauta
scapa de toxine, broccoli, sex, sanatate fier, dieta, sanatate, slabire, frumusete, portocala, dragoste, teste, papa, asa, de, din, roz
forum benessere

Forum Home > Culinar

Sfaturi practice in bucatarie

sorina_gt
Sfaturi practice in bucatarie  Data postarii:  04-03-2009 12:32PM
Sper sa fie un topic de succes. De mult ma gindesc la el.....Chit ca poate la un moment dat va fi un amalgam,dar macar stii unde gasesti,atunci cind te "framinta" ceva.
dolory
Re: Sfaturi practice in bucatarie  Data postarii:  25-03-2009 10:43AM
Am si eu cateva sfaturi..........secrete mici-efecte mari 1.Frisca pregatita in casa se intareste repede daca punem in ea cateva picaturi de zeama de lamaie sau un albus rece. 2.Malaiul se pastreaza foarte bine, mai ales atunci cand nu e bine uscat,punand in punga cu malai putina sare grunjoasa care va absorbi umezeala.

Posteaza mesaj in aceasta discutie

Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.

centrofarm
Aboneaza-te Feedburner Benessere  |   Termeni si conditii   |    |    Forum   |    Contact 

Copyright © 2007-2012 Centrofarm

Centrofarm   |   Revista Plafar  |   Plafar.net   |   Fitnesskit   |   Enetural  |   Produse Naturiste  |   Become a model  |   Nutri-City  |   Retete Culinare  |   Aparate auditive  |   Cariere Sanatatea copilului