benessere by centrofarm - stilul tau de viata
RegisterLogin
cauta
Forum
  • Vedete
  • Sanatate
  • Frumusete
  • Copilul-Tau
  • Sex-&-Planning
  • Cariera
  • Silueta-Ta
  • Tendinte
  • Psiho
  • Jumatatea-Ta
  • Destinatii
  • Reportaj
  • Culinar
  • Special
  • Test
  • Horoscop
  • Articolul-Lunii
  • Parinti
  • Editorial
Cauta
scapa de toxine, broccoli, sex, sanatate fier, dieta, sanatate, slabire, frumusete, portocala, dragoste, teste, papa, asa, de, din, roz
forum benessere

Forum Home > Silueta ta

Am si eu o problemuta!

sorinutza
Am si eu o problemuta!  Data postarii:  02-02-2009 6:28PM
stie cineva o dieta sau ceva pt slabitul in unele zone.De exemplu eu as vrea sa slabesc la burica si la solduri(pt ca am mici "aripioare")In rest e ok imi place cum arat,am 1,71 inaltime si cam 70 de kg.Va rog mult sa ma ajutati,daca stiti.Pup,multumesc...si daca stiti cumva exercitii pt feseEmbarassed.Eu nu prea am timp de nimic,pt ca lucrez aproape toata ziua,doar seara fac putina miscare 20 de min.Mersi mult
sandu ilona
Re: toate au o rezolvare!  Data postarii:  06-11-2010 9:54AM
buna, aceeasi problema o aveam si eu si cred ca orice femeie, in zona talie si abdomen se retin cele mai multe grasimi. Eu am folosit o crema cu namol pt talie si abdomen de la Guam pe baza de alge marine , am luat o din farmacie din iasi la recomandarea unei prietene si am avut rezultate si sunt f multumita. Inainte mergeam la medici nutritionisti dar fara nici un rezultat. iti recomand cu incredere sa folosesti produsul. Bafta.

Posteaza mesaj in aceasta discutie

Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.

centrofarm
Aboneaza-te Feedburner Benessere  |   Termeni si conditii   |    |    Forum   |    Contact 

Copyright © 2007-2012 Centrofarm

Centrofarm   |   Revista Plafar  |   Plafar.net   |   Fitnesskit   |   Enetural  |   Produse Naturiste  |   Become a model  |   Nutri-City  |   Retete Culinare  |   Aparate auditive  |   Cariere Sanatatea copilului