benessere by centrofarm - stilul tau de viata
RegisterLogin
cauta
Forum
  • Vedete
  • Sanatate
  • Frumusete
  • Copilul-Tau
  • Sex-&-Planning
  • Cariera
  • Silueta-Ta
  • Tendinte
  • Psiho
  • Jumatatea-Ta
  • Destinatii
  • Reportaj
  • Culinar
  • Special
  • Test
  • Horoscop
  • Articolul-Lunii
  • Parinti
  • Editorial
Cauta
scapa de toxine, broccoli, sex, sanatate fier, dieta, sanatate, slabire, frumusete, portocala, dragoste, teste, papa, asa, de, din, roz
forum benessere

Forum Home > Sanatate

scurgeri maro

Pagini:  -   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  +
Larisa
Re: scurgeri maro  Data postarii:  08-10-2010 8:28PM
Buna! De vreo 5 luni, in perioada menstruatiei, am si eu aceste scurgeri maro.........de fapt este un lichid maro si cu cheagurile specifice menstruatiei. Dureri nu exista!! Este normal???? Am aproape un an de cand mi-am facut analizele si am iesit OK. Ce imi puteti spune??
3mma
Re: scurgeri maro  Data postarii:  14-10-2010 7:45AM
buna:-<
am si eu niste scurgeri...de un lichid alb-galbui si are miros urat...si ma tine pana la menstruatie... credeti ca ar fi vre o infectie ceva?nu stiu ce sa mai fac Sad((Sad((nu am luat contact sexual..ce puteti sa imi recomandati?
v as fii recunoscatoare..multumesc:*:*:*:
sony
Re: scurgeri maro  Data postarii:  18-10-2010 1:36PM
buna ziua! am si eu o problema
in timpul cand trebuia sa vina ciclu a inceput sa curga o secretie maro dar foarte abundenta,la cateva zile am sunat pe cineva sa intreb(dr meu fiind pl din loc si nu am putut discuta)mi'a zis sa nu fie vb de sarcina,am facut 1test si aiesit invalid,am mai facut 1 si a iesit negativ. am avut km 2 sapt scurgerea asta ...cand am luat leg cu dr.mi'a zis sa adm indometacin supozitoare...pana merg la control
la 2 zile am scurgere normala de sange dar cu cheaguri
ziceti'mi va rog ce ar putea fi..
sunt fffingrijorata pana merg la control
andreea 1984
Re: scurgeri maro  Data postarii:  23-10-2010 12:53AM
buna,
Am 25 de ani si sunt casatorita.AM FACUT ACUM 4 LUNI O CONIZATIE P COL LA SPITALUL POPIZU DIN BUCURESTI,INSA ACUM MA CONFRUT CU ALTE PROBLEME: O SCURGERE MARO SPRE NEGRU CARE MA NELINISTESTE.....NU STIU CAUZA ACESTEI SCURGERI?! DR. MI_A RECOMANDAT SA FAC TESTUL HPV DE CARE IMI ESTE TARE FRICA....
CANCERUL CERVICAL ARE VRO' LEGATURA CU ACESTE SCURGERI MARO??Sad
AM URMAT UN TRATAMENT CU BETA CAROTEN TIMP DE 2 LUNI LA SFATUL MEDICULUI SI OVULE CERVUCID
DUPA EXTERNARE AM FOST DIAGOSTICATA COL LEZIONAL CIN 2..
IMI PUTETI DA DUMNEAVOASTRA MAI MULTE DETALIIConfusedConfused
VA MULTUMESC
cristiana
Re: scurgeri maro  Data postarii:  24-10-2010 7:10AM
Buna ziua.Acum am cam in jur de 5 saptamani de sarcina, am fost la ginecolog din cauza ca am niste scurgeri maro inchis care au inceput exact in momentul in care trebuia sa vina menstra.Ele sunt cateva pete care ma pateaza o singura data pe zi, cateodata cu dureri alteori fara , ma tin de aproximativ 9 zile.Fiind sarcina prea .mica ginecologul nu poate sa afirme nimik, insa crede ca este sarcina extrauterina , molara sau oprita din evolutie.Trebuie sa-mi fac analiza la hcg saptamana asta sa vada exact de care sarcina este.Mentionez ca mi-a dat tratament cu duphaston 3/zi si acid folic pe care le iau de abia de 2 zile,scurgerile nu au incetat.S-a mai confruntat cineva cu asa ceva?Poate cineva sa-mi dea niste raspunsuri un doctor va rog sunt tare ingrijorata.
Mesaj modificat de autor pe 24.10.2010
miselle21
Re: scurgeri maro  Data postarii:  28-10-2010 8:23AM
buna ziua! Am 26 de ani si sunt casatorita. In urma cu 1an am inceput sa iau anticonceptionale jeannine. Pana atunci aveam o menstruatie regulata, abundenta de culoare rosie si cu dureri de burta in primele zile si care dura 7 zile (normala cred eu), acum s-a micsorat la 5 zile nu ma mai doare burta , dar imi curge foarte putin si de culoare maro inchis si doar cateva picaturi rosii. alte scurgeri intre menstruatii nu am avut niciodata. nu am dat importanta am considerat ca asa e normal, dar incep sa imi pun niste semne de intrebare ... oare e normal? cred ca e cam mare diferenta intre cum era inainte si cum e acum. anticonceptionalele le-am luat la sfatul unui medic de planning familial si nu am avut nici un simtom care sa imi dea de inteles ca nu ar fi bune pt mine. as dori sa stiu care este parerea dumeavoastra. credeti ca ar trebui sa schimb anticonceptionalele? sau ar trebui sa ma ingrijorez? va multumesc.ConfusedConfusedExclamationConfused:
Mesaj modificat de autor pe 28.10.2010
dr_ene
Re: scurgeri maro  Data postarii:  01-11-2010 8:22PM
Draga Lavinia, sangerarile de prim trimestru insotite sau nu de durere usoara-moderata poarta numele de iminenta de avort. Colul uterin este inchis si de cele mai multe ori, sarcina evolueaza fara complicatii. Totusi, statisticile arata ca 10-20% dintre sarcinile dovedite sunt pierdute in primul trimestru. Desi cauza ramane cel mai frecvent necunoscuta, printre cele cunoscute se enumara: anomalii genetice ale fatului, anomalii de structura ale uterului, infectii, boli autoimune, sarcina multipla etc. Fumatul si consumul de alcool cresc riscul, ca si rangul mare al sarcinii( 6% risc de avort spontan la prima si a doua sarcina, pentru ca ulterior, acesta sa creasca la 16%).

Orice sangerare, in orice moment al sarcinii, trebuie investigata medical. Se impune un consult ginecologic si o ecografie( de preferat, cu sonda endovaginala). Consultul obiectiveaza daca colul este deschis sau inchis, daca este sensibil la atingere, daca exista produsi de conceptie la nivelul canalului vaginal, daca sangerarea provine din uter sau de la nivelul unor leziuni cervicale, daca uterul are o dimensiune corespunzatoare pentru varsta sarcinii. Sarcina ectopica este cel mai important diagnostic de exclus.

Ecografia ajuta la confirmarea unui avort spontan in 98% din cazuri.

Un consult de specialitate se impune, obligatoriu. Poti apela cu incredere la medicii ginecologi, din clinicile aflate in colaborare cu Centrofarm. Beneficiezi de o reducere intre 5 si 25% la prezentarea card-ului de fidelitate Centrofarm. Mai multe detalii poti afla de pe sectiunea "card" de pe site-ul www.centrofarm.ro.

Iti doresc multa sanatate!
mari3108
Re: scurgeri maro  Data postarii:  05-11-2010 2:39PM
buna ziua. am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva. inainte cu cateva zile de data in care trebuia sa am ciclu menstrual au aparut niste secretii maronii dar care nu aveau nici un miros, am crezut ca e menstruatia, doar ca nu am avut dureri ca de obicei (niciodata nu am avut dureri foarte mari dar totusi acum nu m-a durut deloc) si nici cantitatea nu era la fel ca in datile anterioare acum fiind o cantitate mai mica. ce ma ingrijoreaza este ca desi sunt in a 8-a zi de cand am astfel de scurgeri acestea nu se opresc. in mod normal durata ciclului menstrual era de 5 zile. ar fi cazul sa ma prezint la un cabinet ginecologic? va multumesc
dr_ene
Re: scurgeri maro  Data postarii:  05-11-2010 9:56PM
Draga Mari, o durata mai lunga a sangerarii menstruale decat cea obisnuita( la fiecare caz in parte) poarta numele de sangerare uterina anormala sau disfunctionala. Cel mai frecvent este cauzata de un dezechilibru hormonal. Nu ai mentionat ce varsta ai, daca esti activa sexual, daca folosesti vreo metoda contracepticva. Toate acestea sunt importante in a gasi cea mai probabila cauza.

Astfel, tratamentul contraceptiv oral sau folosirea unui dispozitiv intrauterin( sterilet) pot fi implicate. La fel, medicamente de tipul aspirinei, anticoagulantelor sau steroizilor. Infectiile locale, trauma, fibroame sau polipi uterini pot de asemenea cauza sangerari anormale. O schimbare in modul de viata, calatoriile, turele de noapte, periaodele stresante, o boala acuta moderat-severa, exercitiul fizic intens, modificarea greutatii corporale( in orice sens) trebuie luate in considerare.

Cred ca un consult ginecologic se impune. Poti apela cu incredere la medicii ginecologi, din clinicile aflate in colaborare cu Centrofarm. Beneficiezi de o reducere intre 5 si 25% la prezentarea card-ului de fidelitate Centrofarm. Mai multe detalii poti afla de pe sectiunea "card" de pe site-ul www.centrofarm.ro.

Iti doresc multa sanatate!
blondaa
Re: scurgeri maro  Data postarii:  09-11-2010 5:43PM
buna..as avea si eu o nelamurire..am 17 ani si mi am inceput viatza sexuala acm 4 luniEmbarassedEmbarassedsi de atunci imi intarzie mereu ciclu ba mai mult acm mii s a terminat de 2 sapt si a inceput sa imi curga un lichid maro ..a si in timpul actului sexual nu folosim nicio metods contraceptiva..as vr sa ma lamuriti si pe mnSurprisedmultumesc!
Mesaj modificat de autor pe 9.11.2010

Posteaza mesaj in aceasta discutie

Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.

Pagini:  -   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  +
centrofarm
Aboneaza-te Feedburner Benessere  |   Termeni si conditii   |    |    Forum   |    Contact 

Copyright © 2007-2012 Centrofarm

Centrofarm   |   Revista Plafar  |   Plafar.net   |   Fitnesskit   |   Enetural  |   Produse Naturiste  |   Become a model  |   Nutri-City  |   Retete Culinare  |   Aparate auditive  |   Cariere Sanatatea copilului