scurgeri maro
|
||||||||||||||||||||||
|
andrea.2 |
Re: scurgeri maro | Data postarii: 15-08-2010 9:15AM | ||||||||||||||||||||
| buna.am si eu o intrebare ,aveam ciclul neregulat, dar in urma unui tratament primit, mi s-a regulat ciclul. 3 luni de zile dupa tratament mergea regulat la aceeasi zi , dar acum a 4 luna ciclul s-a inceput la fel pe data de 4, dar nu a mers ca ciclul normal, dar am observat slipii murgari de pete de culoare maro deschis -2 zile, apoi nu a mai continuat.Intrebare mea este- ce poate fi asta? se considera ca ciclul menstrual? e ceva ce trebue sa ma preocupe? Mentionez ca ma facut teste de sarcina, dar toate mi-au iesit negativ | ||||||||||||||||||||||
|
elaga |
Re: scurgeri maro | Data postarii: 15-08-2010 4:19PM | ||||||||||||||||||||
|
Eu am mers la dr, mi-a dat un tratament si n-am mai avut probleme. http://mamasiiubita.blogspot.com/ |
||||||||||||||||||||||
|
clarette |
Re: scurgeri maro | Data postarii: 17-08-2010 7:01AM | ||||||||||||||||||||
|
buna. ma confrunt si eu cu aceeasi problema de vreo 3 zile. am 23 ani si iau contraceptive cam de la 20 ani cu cateva pauze. cam de un an iau mercilon si luna asta pe ultimele 2( 14 - 15) pastilute mi-au aparut niste pete usor maronii, putin abundente si fara miros care vad ca inca apar cam o data pe zi in cantitate mica. n-am niciun alt simptom sau durere. in conditiile in care am luat pilulele cum trebuie E POSIBIL SA FIU GRAVIDA?. menstruatia trebuie sa apara joi sau vineri pe 19-20. ar trebui sa nu mai iau aceste contraceptive( mi le-au prescris la cabinetul de plenning si de aproximativ un an le iau eu din farmacie, nu mai merg la ei la cabinet pt ca am cam m-am stabilit intr-o alta zona mult mai departe). sunt destul de speriata pt ca n-am avut nicio problema pana acum si nici sarcina nu imi surade. P.S. am si oarecare probleme cu glanda tiroida. am luat tratament acum 3 ani timp de un an si acum as putea spune oarecum ca ma deranjeaza un pic. spun oarecum pt ca m-am cam obisnuit cu starile pe care mi le da si fie incerc sa le ignor fie ma folosesc de naturiste facute in casa de genu tinctura de propolis miere de albine, iod din nuci verzi, nuci uscate cu tuica naturala de pruna si diferite ceaiuri. Mesaj modificat de autor pe 17.08.2010 |
||||||||||||||||||||||
|
mihaj |
Re: scurgeri maro | Data postarii: 17-08-2010 10:00AM | ||||||||||||||||||||
| buna ziua!sunt noua pe site dar sper sa ma lamureasca si pe mine cineva in legatura cu aceste scurgeri. am 23 de ani,si dupa ce mi-am inceput viata sexuala am inceput sa am niste scurgeri galbene,nu le-am dat importanta am crezut ca este ceva normal la fiecare fata.De vreo saptamana si cateva zile am niste scurgeri maro care nu se mai opresc,primel zile am crezut ca o sa-mi vina ciclu si nu le-am dat importanta,dar vad ca nu se mai opresc,precizez ca am si niste dureri inghinale,adica am niste fulgeraturi de-mi vine sa inebunesc cateoadata.eu acum sunt la sat si pana ajung la un ginecolog BUN,v-as ruga frumos sa ma ajutati,Poate exista ceva pastile. VA MULTUMESC.O zi buna va doresc. | ||||||||||||||||||||||
|
daniela21 |
Re: scurgeri maro | Data postarii: 30-08-2010 2:36PM | ||||||||||||||||||||
|
Buna tuturor!O sa va spun si eu ce am pe suflet.Am 21 de ani si o relatie stabila de 2 ani e zile.De un an de zile am facut sex neprotejat adica de fiecare data termina in mine...cu toate astea nu am ramas insarcinata,toate testele pe care le faceam ieseau negative.Ma miram si eu....imi faceam griji ca nu o sa pot face niciodata copii |
||||||||||||||||||||||
|
Deea-Deea |
Re: scurgeri maro | Data postarii: 02-09-2010 4:16PM | ||||||||||||||||||||
| Buna am si eu o problema mi-a venit menstruatia pe data de 14august. dupa data de 18 cand s-a terminat menstruatia pana in ziua de azi am o scurgere maro inchis groasa,care miroase a sange,am si dureri de mijloc.m-am gandit sa fie o raceala.Am uitat sa adaug ca inainte de menstruatie,in perioada fertila am avut contact sexual neprotejat si in urmatoarea zi am luat de la farmacie doua pastile care se numesc"pilula de a doua zi" una la 12ore.are vreo legatura pastilele acelea cu scurgerea de azi? | ||||||||||||||||||||||
|
raicu_91 |
Re: scurgeri maro | Data postarii: 05-09-2010 7:24AM | ||||||||||||||||||||
| buna ziua am si eu o problema eu iau pastile anti-bebe si luna asta mia venit mai repede cu o saptamana si mai am doua pastile. iar inainte de menstruatie am scurgerea accea maro. ce poate sa fie sunt speriata | ||||||||||||||||||||||
|
rodicapopa66 |
Re: scurgeri maro | Data postarii: 05-09-2010 8:46PM | ||||||||||||||||||||
| buna.am si eu o nelamurire.am avut contact sexual neprotejat cu prietenul meu.acesta nu a ejaculat in mine .dar de la un timp am niste scurgeri maronii iar ma doare f tare spatele si burta la fel mai ales in partea dreapta simt o durere mai accentuata.sanii la fel ma dor.sper sa nu fie vorba de o sarcina.va rog ajutati-ma!! | ||||||||||||||||||||||
|
free_wn |
Re: scurgeri maro | Data postarii: 09-09-2010 7:28PM | ||||||||||||||||||||
|
buna seara! As avea si eu o nelamurire si oricit am cautat nu am gasit raspuns pe internet. Ultimul ciclu menstrual l-am avut in perioada 2-8 august, dupa am avut mai multe contacte sexuale neprotejate(ne doream bebe, nu e problema), acum suntem in data de 9 septembrie si inca nu mi-a venit ciclu, am facut 2 teste si au iesit ambele negative, credeam ca sunt insarcinata adica inca mai cred...dar de 2 zile am niste eliminari maronii...nu foarte multe cantitativ..adica nu ca un ciclu...dar le am in permanenta cam....luni pe 13 am programare la ginecolog...din pacate nu am cum sa vorbesc mai repede cu doamna doctor, poate fi vorba despre un avort spontan? va rog sa imi spuneti ce poate fi, pentru-ca stau ca pe ace... am uitat sa precizez ca sunt si un pic racita tot de vreo 2 zile cam..daca are vreo legatura..dar prima eliminare maro a aparut inainte de raceala. Multumesc anticipat! Multa sanatate! |
||||||||||||||||||||||
|
valentina111 |
Re: scurgeri maro | Data postarii: 06-10-2010 7:41PM | ||||||||||||||||||||
|
buna seara! as fi foarte recunoscatoare sa imi dati si mie o parere...nu stiu cu exactitate datele..insa am avut contact sexual protejat cu prezervativ insa acesta s-a rupt iar totul se afla inauntrul meu apoi la scurt timp au inceput scurgeri maronii scurte zilnic insa dupa cateva zile a aparut si menstruatia.am facut teste da sarcina acestea fiind negative.in rest am avut stari de somnolenta,oboseala,chiar si voma..starea de voma o am si acum cand sunt la menstruatie..am dureri foarte mari.va rog sa imi spuneti daca a existat vreo sarcina..mi-as fi dorit din suflet un copil...nu am facut niciodata intrerupere de sarcina nici nu am luat anticonceptionale,poate fi cauzat de niste pastile luate?vreau sa mai mentionez si ca durerilenu le am mereu si rar cand ma iau..cand ma lasa de tot! Mesaj modificat de autor pe 6.10.2010 Mesaj modificat de autor pe 6.10.2010 |
||||||||||||||||||||||
Posteaza mesaj in aceasta discutie
Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.
| Pagini: | - | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | + |