benessere by centrofarm - stilul tau de viata
RegisterLogin
cauta
Forum
  • Vedete
  • Sanatate
  • Frumusete
  • Copilul-Tau
  • Sex-&-Planning
  • Cariera
  • Silueta-Ta
  • Tendinte
  • Psiho
  • Jumatatea-Ta
  • Destinatii
  • Reportaj
  • Culinar
  • Special
  • Test
  • Horoscop
  • Articolul-Lunii
  • Parinti
  • Editorial
Cauta
scapa de toxine, broccoli, sex, sanatate fier, dieta, sanatate, slabire, frumusete, portocala, dragoste, teste, papa, asa, de, din, roz
forum benessere

Forum Home > Sanatate

scurgeri maro

Pagini:  -   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  +
deutza
Re: scurgeri maro  Data postarii:  16-07-2010 7:45AM
buna am 25 de ani si am si eu cateva nelamuriri ultimul CM l-am avut pe 21 mai ( eu CM nu il am regulat) ultimul contact sexual neprotejat a fost pe 19 iunie iar inainte de a avea contactul sexual am avut scurgeri maronii si dupa ce am avut contact sexual s-au oprit, iar aqm in iulie de pe 7 cam asa - pana in prezent am iar scurgeri maronii si vreau un sfat ( am crezut k sunt insarcinata ceea ce nu vreau ptr moment si mi-am facut un test de sarcina care a iesit negativ). Nu stiu ce sa mai cred, am nevoie de un sfat! Multumesc mult!
blonsss
Re: scurgeri maro  Data postarii:  17-07-2010 3:19PM
buna.. tin sa va spun ca am aproape 18 ani , si am o problema.pe 10 .07 am avut ultimul contact sexual insa neprotejat....astazi pe 17 mi-a venit menstruatia cu toate ca trebuia sa vina pe 20 ,nu stiu daca pot s-o numesc chiar menstruatie pentru ca sunt niste scurgeri maro.la fel s-a intamplat cu o luna inainte si nu am avut contact sexual decat cu 4 luni inainte ..ajutati-ma .ar trebui sa ma panichez?pot fi insarcinata(prietenul e sigur ca nu s-a terminat)
lavinia 90
Re: scurgeri maro  Data postarii:  19-07-2010 2:51PM
buna,,am 8 saptamani de sarcina,,si de 2 zile am scurgeri maronii,,si dureri usoare de burta,,as vrea sa stiu daca am motive de ingrijorare.
andreea82
am si yo o problema  Data postarii:  25-07-2010 2:02PM
luna trecuta ma fost la mare am intrat in apa si ciclu mi a venit din nou ,imi trecuse de 2 zile,intre timp am intretinut relati sexuale cu parteneru meu dar nu a ejaculat in mine,acum mi a intarziat aproximativ 2 saptamani,am niste scurgeri roz,saptamana trecuta am facut 2 teste de sarcina au iesit negative,dar totusi nu inteleg de ce intarzie si am simtome ca vine si nu mai vine.un sfat pls.astept un raspuns va rog.
casanova
Re: scurgeri maro  Data postarii:  28-07-2010 1:45PM
Salut, am si eu ceva de genul acesta. Dupa ce mi-am pus steriletul ceva mi s-a schimbat in organizm...nu mi se incepe ciclu cum trebuie ci am niste scurgeri maronii la inceput in prima zi am vazut o pata rosie si a doua zi doar scurgeri maronii si urit mirositoare si nustiu ce inseamna asta, poate cineva stie...va rog frumos daca puteti sa-mi raspundeti....multumesc
dr_ene
Re: scurgeri maro  Data postarii:  05-08-2010 5:57PM
Draga Deutza, scurgeri maronii in cantitate mica, cu 1-2 zile inainte de menstruatie sau 1-2 zile dupa, sunt normale. Deseori ciclul menstrual nu incepe si nici nu se sfarseste prin sangerare cu sange rosu, proaspat, ci cu acest sange de aspect modificat, datorita metabolizarii hemoglobinei.

Daca insa aceste secretii apar intre ciclurile menstruale, diagnosticul este de sangerare intermenstruala.Cauzele cele mai frecvente sunt pastilele contraceptive, dezechilibre hormonale, dispozitivul de contraceptie intrauterin( steriletul), sangerari legate de sarcina( fie uterina, fie ectopica), tumori, polipi, fibroame uterine, ectropion cervical( protruzia mucoasei interne a cervixului la nivelul vaginului superior), veruci ale cervixului, anumite medicamente sau remedii naturiste. Mai rar, tulburarile de functie ale glandei tiroide pot da sangerari anormale.Toate aceste cauze pot fi identificate printr-o discutie cu medicul ginecolog si printr-o examinare ginecologica, eventual o ecografie transvaginala si teste de sange tintite.

Deseori, sangerarile intermenstruale nu semnifica o patologie grava. Dar acest lucru nu il poate confirma decat medicul care te consulta. Un diagnostic precoce, oricare ar fi el, este extrem de important. .

Pentru un consult de specialitate, poti apela cu incredere la medicii ginecologi, din clinicile aflate in colaborare cu Centrofarm. Beneficiezi de o reducere intre 5 si 25% la prezentarea card-ului de fidelitate Centrofarm. Mai multe detalii poti afla de pe sectiunea "card" de pe site-ul www.centrofarm.ro.

Iti doresc multa sanatate
dr_ene
Re: scurgeri maro  Data postarii:  09-08-2010 9:33PM
Draga Blonss, spuneam si in posturile anterioare ca nu exista nici o explicatie logica, stiintifica pentru care contactul sexual ar putea sa duca la neregularitati ale ciclului menstrual.

Multe femei, la un moment dat in viata lor, prezinta nereguli in programul ciclurilor. Deseori, acestea sunt temporare si nu semnifica o patologie grava. Un consult medical insa se impune.

O cauza extrem de frecventa este stressul. Anxietatea referitoare la o posibila sarcina poate ea insasi sa duca la cicluri neregulate. Un motiv in plus de a folosi o protectie adecvata- elimina ingrijorarile si framantarea ulterioara.

Metoda contraceptiva( cu toata siguranta afirmativa a partenerului tau) folosita de voi este una cu o eficienta de doar 80%, poate si mai mica la barbatii tineri. Si aceasta se refera doar la sarcina; in nici un fel nu te protejeaza de riscul bolilor cu transmitere sexuala. Iti recomand sa discuti cu maturitate si onestitate cu partenerul tau despre acest subiect si sa alegeti o alta metoda, care sa va pritejeze mai bine... pe amandoi.

Pentru un consult de specialitate, poti apela cu incredere la medicii ginecologi, din clinicile aflate in colaborare cu Centrofarm. Beneficiezi de o reducere intre 5 si 25% la prezentarea card-ului de fidelitate Centrofarm. Mai multe detalii poti afla de pe sectiunea "card" de pe site-ul www.centrofarm.ro.

Iti doresc multa sanatate!

adelinaa
Re: scurgeri maro  Data postarii:  10-08-2010 9:31AM
Am aproape 22 de ani si acum 2 zile am facut sex oral cu prietenul meu (el s-a folosit de degete foarte mult) iar rezultatul a fost faptul ca am sangerat. S ar putea sa fi simtit o usoara durere in timpul sexului oral dar n am bagat o in seama. La sfarsit am constatat cateva pete de sange si petele de sange s au transformat intr o scurgere maronie care au continuat in ziua respectiva apoi n au mai aparut o zi iar azi dimineata am gasit o mica scurgere maronie. Nu stiu ce sa inteleg.
Poate avea legatura cu candidoza? Eu m am mai tratat cu ovule si crema pentru candidoza acum 2 saptamani (o recidiva). E cam a treia oara cand iau acest tratament, la recomandarea medicului dar nu stiu cat de eficient este.
Poate fi un semn de sarcina? Sangerarea dupa sex a aparut la 19 zile dupa ciclu. Cam cu 1-2 sapt inainte de ciclu am luat un anticonceptional de urgenta, fiind cam a doua oara anul acesta, la un interval de sub 6 luni, din cauza unui prezervativ rupt.
Nu a avut nici un fel de efecte secundare vizibile, menstruatia a venit la timp, doar am avut niste dureri premenstruale destul de mari. Iar dupa ciclu n am mai avut contact sexual, in afara de acest sex oral.
Ma ingrijoreaza scurgerea maronie, ca inainte de ciclu si parca simt o usoara usturime la nivelul vaginului. Si faptul ca o zi am crezut ca a incetat aceasta scurgere si azi e prezenta in cantitate mica. Imi puteti spune despre ce e vorba?
crina2210
Re: scurgeri maro  Data postarii:  11-08-2010 10:08PM
Buna seara. as vrea daca puteti sa ma lamuriti si pe mine cu unele lucruri: in primul rand vreau sa va spun ca am 25 ani si ca mi-am inceput viata sexuala in urma cu 8-9 ani insa am avut raporturi sexuale foarte rare (am avut o relatie cu o persoana care locuia in italia si ne vedeam rar, chiar si o data la 2 ani s-a intamplat), cm era tare neregulat, adica imi venea si o data la 50-60 zile. de 3 luni am o relatie cu o alta persona si raporturi aproape zilnice, ciclul s-a normalizat sa zic asa si in ultimele 3 luni mi-a venit fix pe 1 a lunii. mentionez ca nu am ramas niciodata insarcinata. Luna aceasta ar fi trebuit sa-mi vina tot pe 1, ca in ultima perioada dar nu mi-a venit, in jurul datei de 20 iulie am avut o scurgere maronie lichida, asta pentru o zi, cateva picaturi, pe 5 am facut un test de sarcina care a iesit negativ si astazi suntem in 12 si la fel am avut niste scurgeri maronii dar nu lichide, ca niste chegulete asa si cm nu a aparut insa in toata aceasta perioada am avut niste dureri de burta ca cele dinaintea ciclului.. Am putea vb de o sarcina? Sau poate fi o raceala. alte simptome nu am, In speranta ca imi ve-ti raspunde va multumesc anticipat.
andrea.2
Re: scurgeri maro  Data postarii:  15-08-2010 9:08AM
URGENT!!! BUNA ZIUA. Am si eu o intrebare care ma ingrijoreaza.Aveam ciclul neregulat,dar in urma unui tratament prescris de medic, cu Diufaston si Diane 35 mi s-a regulat ciclul, deci 3 luni a mers menstruatia regulat pe data de 4. A patra luna mi s-a inceput la fel pe data de 4, dar nu a mers ciclul de culoare rosie,dar 2 zile am observat pe slip pete de culoare maronie deschisa,dupa care nu a mai continuat nimic.Intrebarea mea e : ce sa fie aceasta? Vreau sa mentionez ca ducem un mod de viata sexuala libera, dar mi-am facut teste de sarcina si mi-au iesit toate negativ...Poate fi considerata aceasta scurgere -ciclul mentrual sau e ceva ce trebuie sa ma preocupe? Mersi anticipat!!!!

Posteaza mesaj in aceasta discutie

Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.

Pagini:  -   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  +
centrofarm
Aboneaza-te Feedburner Benessere  |   Termeni si conditii   |    |    Forum   |    Contact 

Copyright © 2007-2012 Centrofarm

Centrofarm   |   Revista Plafar  |   Plafar.net   |   Fitnesskit   |   Enetural  |   Produse Naturiste  |   Become a model  |   Nutri-City  |   Retete Culinare  |   Aparate auditive  |   Cariere Sanatatea copilului